---> Hiç Kalbinizden Silemiyeceğiniz Biri Oldumu? Evet.
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 28 Ara 2009 #42 ---> Hiç Kalbinizden Silemiyeceğiniz Biri Oldumu? Kalpten Silmeyi Geçtim Kalbimi ALdı Götürdü
tatliş Bayan Üye 30 Ara 2009 #43 ---> Hiç Kalbinizden Silemiyeceğiniz Biri Oldumu? evet olmuştu yıllar önce kaybedip onu tekrar kazanmak çok güzel nişanlım oldu şuan yıllar önce imkansız gören ben şuan onunla nişanlıyım
---> Hiç Kalbinizden Silemiyeceğiniz Biri Oldumu? evet olmuştu yıllar önce kaybedip onu tekrar kazanmak çok güzel nişanlım oldu şuan yıllar önce imkansız gören ben şuan onunla nişanlıyım
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 11 Tem 2010 #44 ---> Hiç Kalbinizden Silemiyeceğiniz Biri Oldumu? Asi Ruh' Alıntı: Kalpten Silmeyi Geçtim Kalbimi ALdı Götürdü Genişletmek için tıkla ... oLdu
---> Hiç Kalbinizden Silemiyeceğiniz Biri Oldumu? Asi Ruh' Alıntı: Kalpten Silmeyi Geçtim Kalbimi ALdı Götürdü Genişletmek için tıkla ... oLdu
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 11 Tem 2010 #45 ---> Hiç Kalbinizden Silemiyeceğiniz Biri Oldumu? 4MinoRMacH1Né' Alıntı: oLdu Genişletmek için tıkla ... Emrah Mod.
---> Hiç Kalbinizden Silemiyeceğiniz Biri Oldumu? 4MinoRMacH1Né' Alıntı: oLdu Genişletmek için tıkla ... Emrah Mod.
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 11 Tem 2010 #46 ---> Hiç Kalbinizden Silemiyeceğiniz Biri Oldumu? bu şehir girdap modd
sıpsévdyy Banned 12 Tem 2010 #49 ---> Hiç Kalbinizden Silemiyeceğiniz Biri Oldumu? olmustu yasandı btti.