---> Hiç Hastahanede Refakatçı Olarak Kaldınız Mı ? Evet KaLdım..
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 26 Ağu 2011 #21 ---> Hiç Hastahanede Refakatçı Olarak Kaldınız Mı ? Evet KaLdım..
FrodoBaggins Kayıtlı Üye 26 Ağu 2011 #22 ---> Hiç Hastahanede Refakatçı Olarak Kaldınız Mı ? Yok la Bizi almıyorler
' Kontes.. Bayan Üye 8 Eyl 2011 #24 ---> Hiç Hastahanede Refakatçı Olarak Kaldınız Mı ? Hem refakatçı hemde refakat edilen kişi olarak kaldım
---> Hiç Hastahanede Refakatçı Olarak Kaldınız Mı ? Hem refakatçı hemde refakat edilen kişi olarak kaldım
REiSS Kayıtlı Üye 8 Eyl 2011 #25 ---> Hiç Hastahanede Refakatçı Olarak Kaldınız Mı ? Evet Birkaç Kez Kaldım.
sir.altan Kayıtlı Üye 8 Eyl 2011 #26 ---> Hiç Hastahanede Refakatçı Olarak Kaldınız Mı ? bizim memlekette ihtiyac duyulmuyor,saat 20 den sonra her kesi kapi disari ediyorlar, ben hic refakatci olarak kalmadim.
---> Hiç Hastahanede Refakatçı Olarak Kaldınız Mı ? bizim memlekette ihtiyac duyulmuyor,saat 20 den sonra her kesi kapi disari ediyorlar, ben hic refakatci olarak kalmadim.
H halock Banned 11 Eyl 2011 #30 ---> Hiç Hastahanede Refakatçı Olarak Kaldınız Mı ? =D hehe teşşekkür ler güzeldi
Efsunkar Bayan Üye 11 Eyl 2011 #31 ---> Hiç Hastahanede Refakatçı Olarak Kaldınız Mı ? Birçok kez..Allah şifa versin oradaki insanlara
apollon Kayıtlı Üye 12 Eyl 2011 #32 ---> Hiç Hastahanede Refakatçı Olarak Kaldınız Mı ? hiç kalmadımm
AySe^^ Bayan Üye 23 Eki 2011 #35 ---> Hiç Hastahanede Refakatçı Olarak Kaldınız Mı ? Şöyle ki; tam kalıcaktım midem bulandı kusacak gibi olmuştum baktım bana refakatçı kalınacak dedim ayse yürü eve.
---> Hiç Hastahanede Refakatçı Olarak Kaldınız Mı ? Şöyle ki; tam kalıcaktım midem bulandı kusacak gibi olmuştum baktım bana refakatçı kalınacak dedim ayse yürü eve.
beyazgul_57 Bayan Üye 23 Eki 2011 #36 ---> Hiç Hastahanede Refakatçı Olarak Kaldınız Mı ? hemde çok kaldım zamanında