---> Hiç gül aldınız/verdiniz mi? cok aldm.
sıpsévdyy Banned 18 Tem 2010 #22 ---> Hiç gül aldınız/verdiniz mi? aldm ama degersz sevmedgm birinden , vermedm degecek biri olamadı
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 5 May 2011 #27 ---> Hiç gül aldınız/verdiniz mi? vermedim vermemde xD
mustinho1 Kayıtlı Üye 5 May 2011 #28 ---> Hiç gül aldınız/verdiniz mi? araba kullanıodum baktım kenarda beledıyenın lalelerı var ,ısıkta kırmızı yanıo hemn ındm kopardım verdm )
---> Hiç gül aldınız/verdiniz mi? araba kullanıodum baktım kenarda beledıyenın lalelerı var ,ısıkta kırmızı yanıo hemn ındm kopardım verdm )
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Tem 2011 #35 ---> Hiç gül aldınız/verdiniz mi? aLdım hatta okuLun orda bi çocuk hanfendi rica etsm aLır mısnz demisti onu da aLdım çocuk gitti ben şaştım kaLdım son qüL buydu xD
---> Hiç gül aldınız/verdiniz mi? aLdım hatta okuLun orda bi çocuk hanfendi rica etsm aLır mısnz demisti onu da aLdım çocuk gitti ben şaştım kaLdım son qüL buydu xD
LaZZkopateLLa Bayan Üye 11 Tem 2011 #36 ---> Hiç gül aldınız/verdiniz mi? Anket Sonuçları: Hiç gül aldınız/verdiniz mi? Gül aldım
Valetta Bayan Üye 25 Haz 2012 #39 ---> Hiç gül aldınız/verdiniz mi? Şu zamana kadar bir sürü şey aldım ama bi gül alamadım ya halbuki ne kadar basit bişey ama kimse basit diye almadı heralde anlayamadım
---> Hiç gül aldınız/verdiniz mi? Şu zamana kadar bir sürü şey aldım ama bi gül alamadım ya halbuki ne kadar basit bişey ama kimse basit diye almadı heralde anlayamadım
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 25 Haz 2012 #40 ---> Hiç gül aldınız/verdiniz mi? Nerde gül alacak erkek almadım da vermedım de