---> Hiç görmemek,başkasıyla görmekten iyidir. ...
Minêl. Bayan Üye 24 Ara 2013 #22 ---> Hiç görmemek,başkasıyla görmekten iyidir. Açık sözlü olmak çok iyidir. En kötü ihtimalle sonradan kaybedeceklerini en başta kaybedersin..
---> Hiç görmemek,başkasıyla görmekten iyidir. Açık sözlü olmak çok iyidir. En kötü ihtimalle sonradan kaybedeceklerini en başta kaybedersin..
MiaLey Bayan Üye 24 Ara 2013 #23 ---> Hiç görmemek,başkasıyla görmekten iyidir. Güzel şeyler yaşaman ve paylaşman üzerine Hayırlı olsun canım :R
---> Hiç görmemek,başkasıyla görmekten iyidir. Güzel şeyler yaşaman ve paylaşman üzerine Hayırlı olsun canım :R
Minêl. Bayan Üye 25 Ara 2013 #24 ---> Hiç görmemek,başkasıyla görmekten iyidir. MiaLey' Alıntı: Güzel şeyler yaşaman ve paylaşman üzerine Hayırlı olsun canım :R Genişletmek için tıkla ... Teşekkürlerimi iletiyorum ve senin de yaşaman dileğiyle ^.^
---> Hiç görmemek,başkasıyla görmekten iyidir. MiaLey' Alıntı: Güzel şeyler yaşaman ve paylaşman üzerine Hayırlı olsun canım :R Genişletmek için tıkla ... Teşekkürlerimi iletiyorum ve senin de yaşaman dileğiyle ^.^
Minêl. Bayan Üye 22 Şub 2014 #25 ---> Hiç görmemek,başkasıyla görmekten iyidir. "bense penceremde gelmeyecek saatleri beklerim."
Minêl. Bayan Üye 11 Mar 2014 #26 ---> Hiç görmemek,başkasıyla görmekten iyidir. "Halbuki bilirsin ki ben sana dair şiirleri yazmak değil yalnız sana söylemek isterim." Nazım Hikmet / Pirayeye Mektuplar
---> Hiç görmemek,başkasıyla görmekten iyidir. "Halbuki bilirsin ki ben sana dair şiirleri yazmak değil yalnız sana söylemek isterim." Nazım Hikmet / Pirayeye Mektuplar
Minêl. Bayan Üye 15 Tem 2014 #27 ---> Hiç görmemek,başkasıyla görmekten iyidir. Tam şurası çok agriyor.Sanki kaburga kemiklerim batıyor. Anlamizim. Neden uyumadim hala?
---> Hiç görmemek,başkasıyla görmekten iyidir. Tam şurası çok agriyor.Sanki kaburga kemiklerim batıyor. Anlamizim. Neden uyumadim hala?