---> Hiç evden kacmak istediniz mi oldu gecen yıl çokk
` Nur ~ Bayan Üye 10 Tem 2010 #62 ---> Hiç evden kacmak istediniz mi Hiç mi ? Çok.. Şmdide oLduqu qibi..
senszim Bayan Üye 10 Tem 2010 #63 ---> Hiç evden kacmak istediniz mi evt istedm yaptım ama psman oldum insanın nolursa olsun yuvasndan dha guvende dha mutlu olcagı byer yok..
---> Hiç evden kacmak istediniz mi evt istedm yaptım ama psman oldum insanın nolursa olsun yuvasndan dha guvende dha mutlu olcagı byer yok..
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 10 Tem 2010 #64 ---> Hiç evden kacmak istediniz mi 1 kere kaçtım bile ama yakalandım xD
G Gülümse. Bayan Üye 10 Tem 2010 #66 ---> Hiç evden kacmak istediniz mi Evet arada gelirler ama sonra vazgeçerim. Kaçsam nereye gidicem bulucaklar elinde sonunda xD
---> Hiç evden kacmak istediniz mi Evet arada gelirler ama sonra vazgeçerim. Kaçsam nereye gidicem bulucaklar elinde sonunda xD
ultra_merve Bayan Üye 2 Ağu 2010 #69 ---> Hiç evden kacmak istediniz mi nie kaçımki ne olursa olsun ailem bnm iyiligimi ister kaçıpta napcaz sanki ..
---> Hiç evden kacmak istediniz mi nie kaçımki ne olursa olsun ailem bnm iyiligimi ister kaçıpta napcaz sanki ..
düşler perisi Bayan Üye 2 Ağu 2010 #70 ---> Hiç evden kacmak istediniz mi buda sorulur mu çok sadece biraz özgürlüğü hissedebilmek için=))
blood8787 Kayıtlı Üye 3 Ağu 2010 #71 ---> Hiç evden kacmak istediniz mi istedim ve kaçacağım yakında nihaha
LaZZkopateLLa Bayan Üye 29 Haz 2011 #75 ---> Hiç evden kacmak istediniz mi çoğu kez ama o kadar kolay değil
Sibel1 Bayan Üye 30 Haz 2011 #77 ---> Hiç evden kacmak istediniz mi istedim ama küçükken.. 7-8 yaşlarında felan.. macera olsun diye.. çantamı bile hazrlamştm içine kıyafet yiyecek falan ne günlerdi p
---> Hiç evden kacmak istediniz mi istedim ama küçükken.. 7-8 yaşlarında felan.. macera olsun diye.. çantamı bile hazrlamştm içine kıyafet yiyecek falan ne günlerdi p
A amurdad Bayan Üye 30 Haz 2011 #78 ---> Hiç evden kacmak istediniz mi şuan kaçıp gitmek istiyorum vlla.kimsenn olmadığı sessiz sakin biyere
---> Hiç evden kacmak istediniz mi şuan kaçıp gitmek istiyorum vlla.kimsenn olmadığı sessiz sakin biyere
Efser Bayan Üye 30 Haz 2011 #80 ---> Hiç evden kacmak istediniz mi Hayır istemedim..Evden kaçanların sonu hüsrandır..