---> Hiç DolMuŞTa En Öne OtUrDUnUz mU? Otrmammı ya.KaptanLa muhabbet etmek manyak qüseL:D
Buğra1 Kayıtlı Üye 2 May 2009 #21 ---> Hiç DolMuŞTa En Öne OtUrDUnUz mU? Otrmammı ya.KaptanLa muhabbet etmek manyak qüseL
$h£k£rimSi Bayan Üye 2 May 2009 #22 ---> Hiç DolMuŞTa En Öne OtUrDUnUz mU? Yer olmayınca mecburen oturuyoruz. Ama sevmiyorum en önü.
V ViLaS Kayıtlı Üye 2 May 2009 #23 ---> Hiç DolMuŞTa En Öne OtUrDUnUz mU? Asla.. Benim yerim en arka cam kenarıdır.. Oturan kızları bile kaldırırım " ora benim yerim " yapmıştım 2 kez
---> Hiç DolMuŞTa En Öne OtUrDUnUz mU? Asla.. Benim yerim en arka cam kenarıdır.. Oturan kızları bile kaldırırım " ora benim yerim " yapmıştım 2 kez
A$Koliq ^^ Bayan Üye 3 May 2009 #24 ---> Hiç DolMuŞTa En Öne OtUrDUnUz mU? ViLaS' Alıntı: Asla.. Benim yerim en arka cam kenarıdır.. Oturan kızları bile kaldırırım " ora benim yerim " yapmıştım 2 kez Genişletmek için tıkla ... hahaha
---> Hiç DolMuŞTa En Öne OtUrDUnUz mU? ViLaS' Alıntı: Asla.. Benim yerim en arka cam kenarıdır.. Oturan kızları bile kaldırırım " ora benim yerim " yapmıştım 2 kez Genişletmek için tıkla ... hahaha
PERITOZU Bayan Üye 4 May 2009 #25 ---> Hiç DolMuŞTa En Öne OtUrDUnUz mU? oturdum ama pek tercih etmem