---> Hiç Bitlendiniz mi? evT 2.sınFta. . . :D iqRnç yha :D
tutqu_kaulitz Bayan Üye 24 Eyl 2009 #25 ---> Hiç Bitlendiniz mi? LoqKuMuM<3' Alıntı: çok kçükken ama artık olmam tertemiz insanım Genişletmek için tıkla ... bnde =P
---> Hiç Bitlendiniz mi? LoqKuMuM<3' Alıntı: çok kçükken ama artık olmam tertemiz insanım Genişletmek için tıkla ... bnde =P
R RaPizM^^ Bayan Üye 24 Eyl 2009 #26 ---> Hiç Bitlendiniz mi? ilkokulda bitlenmiştim ayy ne kötüydü ya şimdi tertemizim
« ~ вєSтє ~ » Bayan Üye 24 Eyl 2009 #28 ---> Hiç Bitlendiniz mi? hayır vlla allah k0rusun hiç ßtlnmedm
H heahjeon Kayıtlı Üye 24 Eyl 2009 #29 ---> Hiç Bitlendiniz mi? yok walla bitlenmedim iyikide bitlenmiyom ALLAH korusun
T ThE GaMe Kayıtlı Üye 24 Eyl 2009 #32 ---> Hiç Bitlendiniz mi? EMİN OLUN ASLA BİTLENMEK İSTEMEZSİNİZ HERYERİN BEZEEEE OLUYO!!!!!!!111
dilara45 Bayan Üye 25 Eyl 2009 #34 ---> Hiç Bitlendiniz mi? hayıR hiç öLe bişiyLe kaRşıLaşmadım ALLaha ŞüküR ..
DiReNiS Bayan Üye 28 Eyl 2009 #35 ---> Hiç Bitlendiniz mi? Ayy evet yaaa...Ortaokulda hiç kurtulamadıydım...Sınıf arkadaşları saolsun... ,Kurtulamıyordum bari ,Çıt çıt ezmek keyfini yaşamaya çalışıyordum D:
---> Hiç Bitlendiniz mi? Ayy evet yaaa...Ortaokulda hiç kurtulamadıydım...Sınıf arkadaşları saolsun... ,Kurtulamıyordum bari ,Çıt çıt ezmek keyfini yaşamaya çalışıyordum D:
G Gülümse. Bayan Üye 29 Eyl 2009 #37 ---> Hiç Bitlendiniz mi? Ayyy küçükken kurtulmak için neler yapmıştım ya saçlarda uzundu tabı Ama öldürürken o çıt sesını duymak çok güzel oluyor
---> Hiç Bitlendiniz mi? Ayyy küçükken kurtulmak için neler yapmıştım ya saçlarda uzundu tabı Ama öldürürken o çıt sesını duymak çok güzel oluyor