offf ne aşkıdır looo
| ηeŦe'S' | Bayan Üye 19 Ocak 2010 #127 ---> Hiç Aşık Oldunuz Mu? oLmadım x) Hoşlantıydı Hep HissetikLerim x)
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 19 Ocak 2010 #129 ---> Hiç Aşık Oldunuz Mu? Var mı Şu Dünyada Sevmemiş Yürek : D
L lLfeWater Bayan Üye 22 Ocak 2010 #132 ---> Hiç Aşık Oldunuz Mu? bende oldum arkadaslar aşk çok garip bişey aslında bazen ne onunla ne de onsuz yapabiliyosunuz :S
---> Hiç Aşık Oldunuz Mu? bende oldum arkadaslar aşk çok garip bişey aslında bazen ne onunla ne de onsuz yapabiliyosunuz :S
LuNa. Kayıtlı Üye 23 Ocak 2010 #133 ---> Hiç Aşık Oldunuz Mu? olmaz olaydım hayatımın rotasını bozdu birdaha olmam umarım tek bi kurşunum kaldı onuda evlenceğım ınsana bırakacam
---> Hiç Aşık Oldunuz Mu? olmaz olaydım hayatımın rotasını bozdu birdaha olmam umarım tek bi kurşunum kaldı onuda evlenceğım ınsana bırakacam
Vagabond Lover Bayan Üye 24 Ocak 2010 #135 ---> Hiç Aşık Oldunuz Mu? oLduum Hemde deLicesine ve haLada öLe.
ωσя∂ρяєηѕ Kayıtlı Üye 24 Ocak 2010 #136 ---> Hiç Aşık Oldunuz Mu? LuNa' Alıntı: olmaz olaydım hayatımın rotasını bozdu birdaha olmam umarım tek bi kurşunum kaldı onuda evlenceğım ınsana bırakacam Genişletmek için tıkla ... bu sözlere katılıyorum
---> Hiç Aşık Oldunuz Mu? LuNa' Alıntı: olmaz olaydım hayatımın rotasını bozdu birdaha olmam umarım tek bi kurşunum kaldı onuda evlenceğım ınsana bırakacam Genişletmek için tıkla ... bu sözlere katılıyorum
fadime00003 Kayıtlı Üye 22 Kas 2010 #139 ---> Hiç Aşık Oldunuz Mu? oldum ama bin pişmanım keşke olmasaydım