ee şimdi yapta görelim.. :)
N naughty angel Kayıtlı Üye 2 Şub 2007 #47 bi kaç haftadır bendede fırtına kopuo hadi hayırlısı bakalımm...))
K KoCaBeBeK35 Kayıtlı Üye 5 Şub 2007 #48 aşık olunmaz mı ya hemde ne asık oldum demı ozkan bılır benııı
A Aglamaz ~Emekli Kayıtlı Üye 11 Şub 2007 #50 Ben Oluyo GıbıyDııım Ama Ne YazııKKı OLdum Sanmısım...'
spirit Bayan Üye 13 Şub 2007 #55 bnm en büyük askım 1 sene öncedi 3 yıl cıktık o bni aldattı demekki sewgimi haketmeyen yanlıs birine asık olmusum....
bnm en büyük askım 1 sene öncedi 3 yıl cıktık o bni aldattı demekki sewgimi haketmeyen yanlıs birine asık olmusum....
-oZKan- Ceo Admin 13 Şub 2007 #56 bnm en büyük askım 1 sene öncedi 3 yıl cıktık o bni aldattı demekki sewgimi haketmeyen yanlıs birine asık olmusum.... Genişletmek için tıkla ... TAKMA KAFANA .. . ..
bnm en büyük askım 1 sene öncedi 3 yıl cıktık o bni aldattı demekki sewgimi haketmeyen yanlıs birine asık olmusum.... Genişletmek için tıkla ... TAKMA KAFANA .. . ..
yeşim Kayıtlı Üye 13 Şub 2007 #57 oldum..ben de ölümüne sevdim!ama kara sevdaydı!bence karşılıksın olunca daa bi güzel daa bi acılı oluo yhaa =))
oldum..ben de ölümüne sevdim!ama kara sevdaydı!bence karşılıksın olunca daa bi güzel daa bi acılı oluo yhaa =))
harmless__girl Kayıtlı Üye 12 Mar 2007 #58 hemde 2 kere çoq güsel bi duygu tabi biri şerefsiz çıktı o ayrı bi konu... karşılıklı aşık olunca gerçekten süper oluooo...
hemde 2 kere çoq güsel bi duygu tabi biri şerefsiz çıktı o ayrı bi konu... karşılıklı aşık olunca gerçekten süper oluooo...
S SİBEL_1 Bayan Üye 12 Mar 2007 #60 Ben AŞik Oldum Hemde Çok KÖtÜÜ Bİ Şekİlde Yaa Ama AŞkim Yanimda Yok