---> Hiç Asansör'de Kaldınız mı ? hiç kalmadım ki
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 10 Ara 2009 #42 ---> Hiç Asansör'de Kaldınız mı ? asansöre hiç binmedim,korkuyorum
R RaPizM^^ Bayan Üye 10 Ara 2009 #43 ---> Hiç Asansör'de Kaldınız mı ? kalmadım ama kalmak istiorum xD
AySe^^ Bayan Üye 16 Ara 2009 #44 ---> Hiç Asansör'de Kaldınız mı ? Sırf kalmamak için binmiyorum ;d Ama o heycanı ya$amak iSterdm herhaLde xD
---> Hiç Asansör'de Kaldınız mı ? Sırf kalmamak için binmiyorum ;d Ama o heycanı ya$amak iSterdm herhaLde xD
ღÇiKoLaTa Bayan Üye 16 Ara 2009 #45 ---> Hiç Asansör'de Kaldınız mı ? JigSaw*' Alıntı: 1 kre kaLmsTm hstanede. Genişletmek için tıkla ... aynen bende hastane asonsöründe kalmıştım hahaha
---> Hiç Asansör'de Kaldınız mı ? JigSaw*' Alıntı: 1 kre kaLmsTm hstanede. Genişletmek için tıkla ... aynen bende hastane asonsöründe kalmıştım hahaha
peerless91 Bayan Üye 16 Ara 2009 #46 ---> Hiç Asansör'de Kaldınız mı ? ben hiç kalmadım ama heralde kalsam kalpten gıderım kapalı alan fobım var benim =)
---> Hiç Asansör'de Kaldınız mı ? ben hiç kalmadım ama heralde kalsam kalpten gıderım kapalı alan fobım var benim =)
SinLesS~ Bayan Üye 21 Ara 2009 #47 ---> Hiç Asansör'de Kaldınız mı ? evet ne yazıkki birçok kez kaLdm =D
tatliş Bayan Üye 31 Ara 2009 #48 ---> Hiç Asansör'de Kaldınız mı ? çookkk bide akşam kalması çok kötü oluo elektirikler gittiği zaman
O ozan59 Banned 4 Ocak 2010 #51 ---> Hiç Asansör'de Kaldınız mı ? evet kükken 11 yaşında ödüm patladı
ashli Bayan Üye 12 Haz 2010 #57 ---> Hiç Asansör'de Kaldınız mı ? Kaldım ama bir kaç saniye sonra çalıştı
İ İkinokta Kayıtlı Üye 15 Haz 2010 #60 ---> Hiç Asansör'de Kaldınız mı ? hayır.. ama çok korkuyorum.. sesimi duyan olmazsa diye.. havasız kalmak istemiyorum..
---> Hiç Asansör'de Kaldınız mı ? hayır.. ama çok korkuyorum.. sesimi duyan olmazsa diye.. havasız kalmak istemiyorum..