---> Herkesin En Sevdiği Ülkeye Yorum Yap Hayaller diyarı Güney Afrika
Silencio Kayıtlı Üye 17 Nis 2014 #21 ---> Herkesin En Sevdiği Ülkeye Yorum Yap Hayaller diyarı Güney Afrika
M Moreas Bayan Üye 19 Nis 2014 #22 ---> Herkesin En Sevdiği Ülkeye Yorum Yap Keşfetmek için giderim. Rusya
Silencio Kayıtlı Üye 2 May 2014 #23 ---> Herkesin En Sevdiği Ülkeye Yorum Yap Soğuk memleket Arjantin
Lilith Daughter of the Void Admin 10 May 2014 #25 ---> Herkesin En Sevdiği Ülkeye Yorum Yap adeta bir akrep burcu. fransa?
Derin42 Bayan Üye 10 May 2014 #26 ---> Herkesin En Sevdiği Ülkeye Yorum Yap zarif kadinlar Danimarka?
Lilith Daughter of the Void Admin 10 May 2014 #27 ---> Herkesin En Sevdiği Ülkeye Yorum Yap hiçbi fikrim yok, konuya da yanlış gelmişim zaten, fransa en sevdiğim ülke değil.. hönk Türkiye? -evet,düzeltelim.
---> Herkesin En Sevdiği Ülkeye Yorum Yap hiçbi fikrim yok, konuya da yanlış gelmişim zaten, fransa en sevdiğim ülke değil.. hönk Türkiye? -evet,düzeltelim.
M Massacre Kayıtlı Üye 18 May 2014 #28 ---> Herkesin En Sevdiği Ülkeye Yorum Yap istanbul aşığıyım her yerini gezdim taşı topragı altın yurtdısında 2-3 sene kalınca anlıyorsunuz değerini polonya
---> Herkesin En Sevdiği Ülkeye Yorum Yap istanbul aşığıyım her yerini gezdim taşı topragı altın yurtdısında 2-3 sene kalınca anlıyorsunuz değerini polonya
Silencio Kayıtlı Üye 1 Haz 2014 #29 ---> Herkesin En Sevdiği Ülkeye Yorum Yap Gitmedim görmedim bilmiyorum. Ukrayna
crimsoN Kayıtlı Üye 6 Haz 2014 #30 ---> Herkesin En Sevdiği Ülkeye Yorum Yap Kadınların coğu sarışın Kolombiya
M Massacre Kayıtlı Üye 6 Haz 2014 #31 ---> Herkesin En Sevdiği Ülkeye Yorum Yap eroin kokain toz olan her uyuşturucu elmaslar yunanistan
BadMatmazel توغبه Prenses 7 Haz 2014 #32 ---> Herkesin En Sevdiği Ülkeye Yorum Yap Erkekleri çok yakışklı xD Pakistan
Silencio Kayıtlı Üye 18 Haz 2014 #33 ---> Herkesin En Sevdiği Ülkeye Yorum Yap Adından öte bişey bilmiyorum. Fildişi Sahilleri?