Bağlantım güzel soru tanımıyorum
Emin Misiniz Tanımadığınıza ??
Hayır Yani Tanımadığınız Biri İle Aynı Ip'ten Ajan Bot'a Yakalanıyorsunuz ..
Bu da İlginç Doğrusu.
Bu da İlginç Doğrusu.
Bu da İlginç Doğrusu.[/QUOT
açıklama yapacak mısınız???
Ayrıca böyle bir konuda konuşacaksanız da madem yöneticisiniz özel mesajla olacağını bilmeniz gerekir açık konuda değil bende torrent sitesi yönetim bu işler açık olarak insanları rencide edercesine ithaf ederek olmaz!!!
ilerle len keko ne biçim konusuyosun sen ***
Ayrıca böyle bir konuda konuşacaksanız da madem yöneticisiniz özel mesajla olacağını bilmeniz gerekir açık konuda değil bende torrent sitesi yönetim bu işler açık olarak insanları rencide edercesine ithaf ederek olmaz!!!
Ayrıca sürekli şehir değistiriyorum otelde kalıyorum ip çakışması bu boyutta bir forumda illaki olacaktır her ip çalışmasında da bu şekilde ifhaf edileceksem banyayın hesabı
Hayatında hiç internet kafeye gittin mi sen ayrıca faks diyorsanız da banlayın hatta ip banlayın kimseyle uğraşamam ben kimseyi de hiç bir şeye inandıramam bi forum için de kimsenin karşısında hesap veremem ben ankaralıyım boyun eğmem asla şüpheniz varsa derhal üyeliğimi de şilin darkof mudur nedir onu da ne yapyosanz yapan orası da beni bağlamaz iyi geceler.
Benden Çok Sen Konuştun..
Aynı Tarayıcıdan Girilen İki Hesap Bot'a Düşer ..
İthaf Etmedim Soru Sordum.
Takındığınız Bu Uslübta hiç Hoş Değil.
Güle Güle
Bota nasıl düştüğünü biliyorum ben bilgisayarcıyım zaten ama bu şekilde bir soru gelince haliyle sinirleniyor insan kırdımsa özür dilerim ama eğer gerçekten böyle düşünüyorsanz da lütfen ya banlayın ya da üyeliğini silin
Forumda küfür serbestse sana da ona göre konuşalım
Üyelik Silme Gibi Bir Durum Yok.
Banlayın Demenizle de Ban Veremeyiz.
Ben Görevim Gereği Size Gördüğümü Sordum.
Forumumuzda Özel Mesaj Sistemimiz Kapalıdır.
Özür Dilenecek Bir Durum da Yok.
Sordum Cevabımı Aldım. Sadece Takipteyim..
Keyifli Forumlar.
istediğin gibi konuş cezalar belli abisi hadi bak dalgana
AnGara ile İstanbul arasında çok fark var bilader işine bak sen
bana ankara 4 saat koçum arabayla da seni bilemem fazla yaşamazsın sen bu gidişle uyandırayım ben [/QUO
Yoluna bak bilader mesafeyi karış karış bilirim ben
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.