Herkese selam :)

---> Herkese selam :)

Emin Misiniz Tanımadığınıza ??

Hayır Yani Tanımadığınız Biri İle Aynı Ip'ten Ajan Bot'a Yakalanıyorsunuz ..

Bu da İlginç Doğrusu.

Hayatında hiç internet kafeye gittin mi sen ayrıca faks diyorsanız da banlayın hatta ip banlayın kimseyle uğraşamam ben kimseyi de hiç bir şeye inandıramam bi forum için de kimsenin karşısında hesap veremem ben ankaralıyım boyun eğmem asla şüpheniz varsa derhal üyeliğimi de şilin darkof mudur nedir onu da ne yapyosanz yapan orası da beni bağlamaz iyi geceler.

Ayrıca sürekli şehir değistiriyorum otelde kalıyorum ip çakışması bu boyutta bir forumda illaki olacaktır her ip çalışmasında da bu şekilde ifhaf edileceksem banyayın hesabı

Emin Misiniz Tanımadığınıza ??

Hayır Yani Tanımadığınız Biri İle Aynı Ip'ten Ajan Bot'a Yakalanıyorsunuz ..

Bu da İlginç Doğrusu.

Ayrıca böyle bir konuda konuşacaksanız da madem yöneticisiniz özel mesajla olacağını bilmeniz gerekir açık konuda değil bende torrent sitesi yönetim bu işler açık olarak insanları rencide edercesine ithaf ederek olmaz!!!

Ayrıca böyle bir konuda konuşacaksanız da madem yöneticisiniz özel mesajla olacağını bilmeniz gerekir açık konuda değil bende torrent sitesi yönetim bu işler açık olarak insanları rencide edercesine ithaf ederek olmaz!!!

ilerle len keko ne biçim konusuyosun sen ***

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ayrıca sürekli şehir değistiriyorum otelde kalıyorum ip çakışması bu boyutta bir forumda illaki olacaktır her ip çalışmasında da bu şekilde ifhaf edileceksem banyayın hesabı

Hayatında hiç internet kafeye gittin mi sen ayrıca faks diyorsanız da banlayın hatta ip banlayın kimseyle uğraşamam ben kimseyi de hiç bir şeye inandıramam bi forum için de kimsenin karşısında hesap veremem ben ankaralıyım boyun eğmem asla şüpheniz varsa derhal üyeliğimi de şilin darkof mudur nedir onu da ne yapyosanz yapan orası da beni bağlamaz iyi geceler.

Benden Çok Sen Konuştun..

Aynı Tarayıcıdan Girilen İki Hesap Bot'a Düşer ..

İthaf Etmedim Soru Sordum.

Takındığınız Bu Uslübta hiç Hoş Değil.

Güle Güle

Benden Çok Sen Konuştun..

Aynı Tarayıcıdan Girilen İki Hesap Bot'a Düşer ..

İthaf Etmedim Soru Sordum.

Takındığınız Bu Uslübta hiç Hoş Değil.

Güle Güle

Bota nasıl düştüğünü biliyorum ben bilgisayarcıyım zaten ama bu şekilde bir soru gelince haliyle sinirleniyor insan kırdımsa özür dilerim ama eğer gerçekten böyle düşünüyorsanz da lütfen ya banlayın ya da üyeliğini silin

Bota nasıl düştüğünü biliyorum ben bilgisayarcıyım zaten ama bu şekilde bir soru gelince haliyle sinirleniyor insan kırdımsa özür dilerim ama eğer gerçekten böyle düşünüyorsanz da lütfen ya banlayın ya da üyeliğini silin

Üyelik Silme Gibi Bir Durum Yok.

Banlayın Demenizle de Ban Veremeyiz.

Ben Görevim Gereği Size Gördüğümü Sordum.

Forumumuzda Özel Mesaj Sistemimiz Kapalıdır.

Özür Dilenecek Bir Durum da Yok.

Sordum Cevabımı Aldım. Sadece Takipteyim..

Keyifli Forumlar.

Üyelik Silme Gibi Bir Durum Yok.

Banlayın Demenizle de Ban Veremeyiz.

Ben Görevim Gereği Size Gördüğümü Sordum.

Forumumuzda Özel Mesaj Sistemimiz Kapalıdır.

Özür Dilenecek Bir Durum da Yok.

Sordum Cevabımı Aldım. Sadece Takipteyim..

Keyifli Forumlar.

Peki kolay gelsin o zaman

Arkadaşlar Yeter ..

Tartışmayı Bırakın Uzatmayın..

Bu Mesajımdan Sonra Birbirinizle Atışacağınız Bir Mesaj Dahi Yazmayın

Lütfen Uyarımı Dikkate Alın !

İyi Günler.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri