Herkese Merhaba

muilirel

Bayan Üye
Merhaba arkadaşlar
Öncelikle kendimi tanıtmakla başlıyayım bir prenses üye olarak ben Merve, İstanbul'da yaşıyorum İstanbul Üniversitesi'nde işletme ve aynı zamanlı olarak İstanbul Üni Devlet Konservatuarı Müzikal tiyatro bölümünü bitirdim. Animasyon şarkıcılığı ve seslendirmesi yapıyorum aynı zamanda Kurbağa Öyküleri isimli çocuk müzikalinde oynuyorum. Son olarak Bahçeşehir Üniversitesi'nde Caz vokal eğitimi alıyorum.
Bu tatlı şirin sevgi dolu Düşler Foruma katılmamın nedeni ise eğlenebileceğim ve boş zamanlarımın artık boş geçmemesi isteğiyle üye olmuş bulunmaktayım. Umarım sonralarda cadıya dönüşebilme ihtimali olan ya da ihtimal demiyelim kesin olan :) bu deneyimsiz buraları keşfetmeye çalışan yeni prenses üyenizi sevmeniz dileğiyle...
Bütün forum arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Sevgiler
(Cadı) Prenses Üye -> Merve

Son düzenleme:
---> Herkese Merhaba

Hosgeldin Merve. Bende Istanbul Universitesinde iktisat ve hukuk bilimi okuyorum. Ayrica Isik Universitesinde cello dersleri aliyorum. Profesyonel olarak hentbol amator olarak golf sporuyla ilgileniyorum. Yasim 20, 1,79 boyunda, 62 kilogramim ve kumralim. Bu kadar issiz gucsuzun arasinda kendim gibi cok aktif ve sosyal birini gormekten mutluluk duyuyorum.

---> Herkese Merhaba

Hosgeldin Merve. Bende Istanbul Universitesinde iktisat ve hukuk bilimi okuyorum. Ayrica Isik Universitesinde cello dersleri aliyorum. Profesyonel olarak hentbol amator olarak golf sporuyla ilgileniyorum. Yasim 20, 1,79 boyunda, 62 kilogramim ve kumralim. Bu kadar issiz gucsuzun arasinda kendim gibi cok aktif ve sosyal birini gormekten mutluluk duyuyorum.

kıskanma olm işte elalemde böyle kızlar var kariyeriyle ezer adamı
arkadaşın kusuruna bakmayın siz ağır işsizdir kendisi daha doğrusu bende öyleyim daha doğrusu bu foruma takılanların çoğu öyle
hoşgeldiniz

---> Herkese Merhaba

Teşekkür ederim
Aktif olup karaktersiz olanlarda var bence burda heskes birbirinden bişey öğrenmeli. Benim şuanlık gözlemimle herkes çok sıcak kanlı ve saygılı.

---> Herkese Merhaba

kıskanma olm işte elalemde böyle kızlar var kariyeriyle ezer adamı
arkadaşın kusuruna bakmayın siz ağır işsizdir kendisi daha doğrusu bende öyleyim daha doğrusu bu foruma takılanların çoğu öyle
hoşgeldiniz

estağfurullah çok teşekkür ederim.

Rica ederim, siz arkadasa bakmayin. Cok sosyal oldugum icin genel olarak forumda cekemezlerde beni.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri