---> herkese merhaba !! Hoş geldin. (:
DarkToucH Kayıtlı Üye 11 Ara 2011 #22 ---> herkese merhaba !! Rock SouL' Alıntı: Hangi mahalle xD Genişletmek için tıkla ... ulukavak mah. xD hepinize teşekür ederim
---> herkese merhaba !! Rock SouL' Alıntı: Hangi mahalle xD Genişletmek için tıkla ... ulukavak mah. xD hepinize teşekür ederim
Rock SouL Kayıtlı Üye 11 Ara 2011 #25 ---> herkese merhaba !! DarkToucH' Alıntı: ulukavak mah. xD hepinize teşekür ederim Genişletmek için tıkla ... Bahçelievler ben de.
---> herkese merhaba !! DarkToucH' Alıntı: ulukavak mah. xD hepinize teşekür ederim Genişletmek için tıkla ... Bahçelievler ben de.
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 11 Ara 2011 #26 ---> herkese merhaba !! Hoşgeldin. İyi vakit geçirmen dileğiyle
DarkToucH Kayıtlı Üye 12 Ara 2011 #27 ---> herkese merhaba !! Rock SouL' Alıntı: Bahçelievler ben de. Genişletmek için tıkla ... gerçektenmi ? hangi okula gidiyosun
---> herkese merhaba !! Rock SouL' Alıntı: Bahçelievler ben de. Genişletmek için tıkla ... gerçektenmi ? hangi okula gidiyosun
Rock SouL Kayıtlı Üye 12 Ara 2011 #28 ---> herkese merhaba !! DarkToucH' Alıntı: gerçektenmi ? hangi okula gidiyosun Genişletmek için tıkla ... Turizm ve Otelcilik, son sınıf.
---> herkese merhaba !! DarkToucH' Alıntı: gerçektenmi ? hangi okula gidiyosun Genişletmek için tıkla ... Turizm ve Otelcilik, son sınıf.
DarkToucH Kayıtlı Üye 12 Ara 2011 #29 ---> herkese merhaba !! ben ticaret meslekteyim benim daha 1 sene var