---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın Beni Hiç Banlamadı BAN
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 6 Mar 2012 #1,265 ---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın agresif ban
Ruhumuz Siyah Bayan Üye 6 Mar 2012 #1,266 ---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın Hesap sormayı seven bir kişiliği var sanırım Hesaplaşma gününü bekliyor Ban
---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın Hesap sormayı seven bir kişiliği var sanırım Hesaplaşma gününü bekliyor Ban
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 6 Mar 2012 #1,267 ---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın suratsız ban
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Mar 2012 #1,269 ---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın yenı uye ban
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 9 Mar 2012 #1,274 ---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın Çok konuŞuyor Banned.
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 9 Mar 2012 #1,277 ---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın abLam olduğu için Banned xD
buğlem Bayan Üye 9 Mar 2012 #1,278 ---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın bana çok konusuyosun dedği için bann
'hayaL Bayan Üye 9 Mar 2012 #1,279 ---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın kardeşimin adaşı kocaman bann xD
'hayaL Bayan Üye 9 Mar 2012 #1,280 ---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın differentgirl' Alıntı: bana çok konusuyosun dedği için bann Genişletmek için tıkla ... ah geç kalmışım) benim banım Mustafa içindi)
---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın differentgirl' Alıntı: bana çok konusuyosun dedği için bann Genişletmek için tıkla ... ah geç kalmışım) benim banım Mustafa içindi)