---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın :D asLinda kendi yatagi uyuyor ruhu burda ban :D
CoLinX Kayıtlı Üye 24 Eyl 2010 #41 ---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın asLinda kendi yatagi uyuyor ruhu burda ban
N ` nazLı .. Bayan Üye 24 Eyl 2010 #42 ---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın Her lafa bi cevabı var ban xD
CoLinX Kayıtlı Üye 24 Eyl 2010 #43 ---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın patavassiz demeye caLisioo doverim ban
N ` nazLı .. Bayan Üye 24 Eyl 2010 #44 ---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın Bi bayana el kaldırmaya yeltenecek kadar kötü biri ban xD
CoLinX Kayıtlı Üye 24 Eyl 2010 #45 ---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın :d pis biriyim Adiyimdir bana kotu Dedi ya kaka cocukmuyum ben ban
---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın :d pis biriyim Adiyimdir bana kotu Dedi ya kaka cocukmuyum ben ban
N ` nazLı .. Bayan Üye 24 Eyl 2010 #46 ---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın Kaka çocuksun tabi pis kaka xD Ban işte ban .d
CoLinX Kayıtlı Üye 24 Eyl 2010 #47 ---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın midemi buLandiriyor.. kakaymis öğğ ban
CoLinX Kayıtlı Üye 24 Eyl 2010 #49 ---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın oysakı benım düsLerimii yıktı ban
N ` nazLı .. Bayan Üye 24 Eyl 2010 #50 ---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın xD Hala uyumuyo bu sütünü de içmemiştir kesin ban p
CoLinX Kayıtlı Üye 24 Eyl 2010 #51 ---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın pastorıze olsun ıcerım hemıde kakooolu bana tek tek dııp duran bırı :d teke tek kapısmakmı ıstıo anlamadım ban :
---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın pastorıze olsun ıcerım hemıde kakooolu bana tek tek dııp duran bırı :d teke tek kapısmakmı ıstıo anlamadım ban :
N ` nazLı .. Bayan Üye 24 Eyl 2010 #52 ---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın Koptum hahaha Gece gece nerden çıktın sen ya ban xD
CoLinX Kayıtlı Üye 25 Eyl 2010 #58 ---> Herkes Üstteki Üyeyi Banlasın ortodontik tedavi uygularım sana ban