annem göster ama elletme dedi :)
arimaya Bayan Üye 29 Şub 2008 #22 -bakkal amca bakkal amca size olan borcumu ödemeye geldim. -merak etme yavrum anan o boru ödedi nıhahaha -yoooooooo hahaha hahaha
-bakkal amca bakkal amca size olan borcumu ödemeye geldim. -merak etme yavrum anan o boru ödedi nıhahaha -yoooooooo hahaha hahaha
MyRoSe Bayan Üye 29 Şub 2008 #24 naman allahım kör oldum goremıyorum nayır noolamaz bunu hıc unutmıyom
SouLsonic Kayıtlı Üye 3 Mar 2008 #26 benim babam zengin alıcam alıcam sıpayı, vurucam kırbacı vurucam kırbacı (sezercik aslan parçası)
SaGo_KoLo Bayan Üye 4 Mar 2008 #30 o senin baban yavrum" baba baba neden agliyorsun? aglamiyorum oglum gozume toz kacti
PoLaT-BaHa Kayıtlı Üye 2 Kas 2008 #31 Hayat kadını-Polat arasında diyalog : Hayat kadını : Evli misin ? Polat Alemdar : Ne o , evlenme teklifi mi ediceksin ?
Hayat kadını-Polat arasında diyalog : Hayat kadını : Evli misin ? Polat Alemdar : Ne o , evlenme teklifi mi ediceksin ?
mavi_rüzqar Bayan Üye 9 Haz 2009 #32 ---> Herkes filmlerdeki en sevdiği repliği yazsın) .. yavrum kuzum LiLiLi
kanat$z_melek Bayan Üye 10 Haz 2009 #33 ---> Herkes filmlerdeki en sevdiği repliği yazsın) pinar yavrumm kuzumm lililili hahaha
.damir. Banned 10 Haz 2009 #34 ---> Herkes filmlerdeki en sevdiği repliği yazsın) keşke zaman dursa sen hep orda dursan ve bana baksan öylece Issız Adam filminde Alperin söylediği bir cümle..
---> Herkes filmlerdeki en sevdiği repliği yazsın) keşke zaman dursa sen hep orda dursan ve bana baksan öylece Issız Adam filminde Alperin söylediği bir cümle..
mavi_rüzqar Bayan Üye 10 Haz 2009 #35 ---> Herkes filmlerdeki en sevdiği repliği yazsın) adanaLıyık Allahn adamıyık
kanat$z_melek Bayan Üye 10 Haz 2009 #36 ---> Herkes filmlerdeki en sevdiği repliği yazsın) Sen dizime yattın,ben bir kikaye anlattım ve sen büyüdün. :69:
---> Herkes filmlerdeki en sevdiği repliği yazsın) Sen dizime yattın,ben bir kikaye anlattım ve sen büyüdün. :69:
Lisa Edwards Bayan Üye 10 Haz 2009 #37 ---> Herkes filmlerdeki en sevdiği repliği yazsın) Taşınmak için ev arkadaşından izin almaya çalışan adam hangi dizi unuttum yaaa=)nese.. -Benim mutlu olmamı istersin değil mi? -Ben mutsuz olucaksam hayır!! ajıauhdus
---> Herkes filmlerdeki en sevdiği repliği yazsın) Taşınmak için ev arkadaşından izin almaya çalışan adam hangi dizi unuttum yaaa=)nese.. -Benim mutlu olmamı istersin değil mi? -Ben mutsuz olucaksam hayır!! ajıauhdus
kanat$z_melek Bayan Üye 10 Haz 2009 #38 ---> Herkes filmlerdeki en sevdiği repliği yazsın) pinar yavrumm kuzumm lililili hahaha
kanat$z_melek Bayan Üye 13 Haz 2009 #40 ---> Herkes filmlerdeki en sevdiği repliği yazsın) pinar yavrumm kuzumm lililili