---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın japonyada ki tokomotoya selam :D:D
LazTurk53 Kayıtlı Üye 5 Ara 2009 #761 ---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın japonyada ki tokomotoya selam
^shékér kıs^ Bayan Üye 5 Ara 2009 #762 ---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın hemşerim ve dostum cansuya selam xD
Buğra1 Kayıtlı Üye 7 Ara 2009 #763 ---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın Kocaeli'de oturan aşkıma selam yolluyorum Aşkım seni çok çok çoooo..k kocaman seviyorum :$
---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın Kocaeli'de oturan aşkıma selam yolluyorum Aşkım seni çok çok çoooo..k kocaman seviyorum :$
İnci 1907 Prenses 14 Ara 2009 #764 ---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın aşkıma selam yolluuyorum aşkım ben SENİ DAHAAAA ÇOK SEVİYORUMMMMMM vede izmirdeki cansumcuma , mersindeki nazlıma ve kocaelindeki büşramada selam yolluyorum kızlar seviyorum sizi
---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın aşkıma selam yolluuyorum aşkım ben SENİ DAHAAAA ÇOK SEVİYORUMMMMMM vede izmirdeki cansumcuma , mersindeki nazlıma ve kocaelindeki büşramada selam yolluyorum kızlar seviyorum sizi
İnci 1907 Prenses 14 Ara 2009 #766 ---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın aşkıma nazlıma buşrama cansumcuma
^monaLİSA_! Bayan Üye 22 Nis 2010 #767 ---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın forumdaki matraxcılara slmmm
Hanımefendi Bayan Üye 22 Nis 2010 #768 ---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın Aldım selamını üstteki üye o zaman Tüm meslektaşlarıma..
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 25 Nis 2010 #770 ---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın yazlıktaki komşularımıza selam
junior006 Kayıtlı Üye 12 Tem 2010 #771 ---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın asker arkilerime selam
sıpsévdyy Banned 12 Tem 2010 #772 ---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın kardesmm herbiseimeeeeeeeeee sibelimee selammm :R
B By SerhaT Kayıtlı Üye 13 Tem 2010 #774 ---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın Tüm sevdiklerime selam..
sıpsévdyy Banned 15 Tem 2010 #775 ---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın sevenlerme sevilenlerimee veeee aiLemeeeeeeee selamm p
aÇeLya Bayan Üye 16 Tem 2010 #776 ---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın Hangi kamera xD Herkese seLam oLsn dostça kaLın esn kaLın ..! xD
---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın Hangi kamera xD Herkese seLam oLsn dostça kaLın esn kaLın ..! xD
LoKuMuM<3 Bayan Üye 16 Tem 2010 #777 ---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın Hngi kamera:11: Sedef hanıma selamlar p
Q qKMeN Kayıtlı Üye 16 Tem 2010 #778 ---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın Bu mesajı okuyan herkese slmLar
Kan KraLiçesi Bayan Üye 16 Tem 2010 #780 ---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın ßiricik Yeenim Atakanıma Selam Ve Mucaxx