---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın Futbol manyağı olan İsmete
kanat$z_melek Bayan Üye 17 May 2009 #661 ---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın Futbol manyağı olan İsmete
!!..sEvDa..!! Bayan Üye 17 May 2009 #662 ---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın Şuan beni izLeyen 70 miLyon insana seLamlarımı yoLLuyorum........
---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın Şuan beni izLeyen 70 miLyon insana seLamlarımı yoLLuyorum........
kanat$z_melek Bayan Üye 17 May 2009 #663 ---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın 3Silahşörlere [Doğukan-Gaye-Eyüp]
PERITOZU Bayan Üye 18 May 2009 #665 ---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın herkeze hayatıma güzeliik katanlata selam
İnci 1907 Prenses 20 May 2009 #666 ---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın kmi jeong hoon'a ve destiredde selamlar
•Aятıѕтıc• Bayan Üye 22 May 2009 #668 ---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın baRmen*mee zLm me youU bebegim.
Hira Bayan Üye 24 May 2009 #673 ---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın Şems'e selam ( duy beniii :j)
L limonlubrokoli Bayan Üye 25 May 2009 #678 ---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın burdan.. du du çekiyo mu hehh burdan uyuyan amcama, göbeğini kaşıyan dayıma, esneyen yengeme, tırnaklarını yiyen kuzenime, çamaşı yuğyan halama selam ederim. ha bide.... bitmezz..
---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın burdan.. du du çekiyo mu hehh burdan uyuyan amcama, göbeğini kaşıyan dayıma, esneyen yengeme, tırnaklarını yiyen kuzenime, çamaşı yuğyan halama selam ederim. ha bide.... bitmezz..
_GoDFaTHeR_ Banned 25 May 2009 #680 ---> Herkes ßurdan Birine Selam YoLLaSın Buradan Türkiye Slm Yolluyorum