bni tanıyan herkeze selmlar xD
İnci 1907 Prenses 16 Ocak 2009 #535 biriciğime nazlıma selamlar bak nazlım görüyosun dimi msn , forum hep sen hep sen
İnci 1907 Prenses 16 Ocak 2009 #537 efem burdn biriciğim nazlıma ve kankam merte ve ve ve biricik ilk forum arkadaşım tolgaya selamlarımı gönderiyorum sizleri seviyorum
efem burdn biriciğim nazlıma ve kankam merte ve ve ve biricik ilk forum arkadaşım tolgaya selamlarımı gönderiyorum sizleri seviyorum
mert-ejohn Banned 16 Ocak 2009 #539 İlk önce hala sevdiğim sümeyraya sonra kankacım inci ye ve son olarak sınıf arkadaşım oğuza selam gönderiyorum..Oğuz Reis İzindeyiz
İlk önce hala sevdiğim sümeyraya sonra kankacım inci ye ve son olarak sınıf arkadaşım oğuza selam gönderiyorum..Oğuz Reis İzindeyiz
İnci 1907 Prenses 16 Ocak 2009 #540 efem burdn biriciğim nazlıma ve kankam merte ve ve ve biricik ilk forum arkadaşım tolgaya selamlarımı gönderiyorum sizleri seviyorum ayrıca bitanemede selamlar fırata ayrı selamlar ve unuttuğum diger kişilerede selamlar
efem burdn biriciğim nazlıma ve kankam merte ve ve ve biricik ilk forum arkadaşım tolgaya selamlarımı gönderiyorum sizleri seviyorum ayrıca bitanemede selamlar fırata ayrı selamlar ve unuttuğum diger kişilerede selamlar