Başlıyorum; Üstünü sıkı giyin !
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 27 Haz 2015 #2 ---> Herkes bir anne sözü yazsın. ben senın yasındaykeeeeeeeeeeen bla bla blaa :s
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 27 Haz 2015 #4 ---> Herkes bir anne sözü yazsın. yaptıgın bana ogrendıgın sana bla bla blaaa
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 27 Haz 2015 #5 ---> Herkes bir anne sözü yazsın. sabahtan. beri oturuyor şun git ders çalış
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 27 Haz 2015 #6 ---> Herkes bir anne sözü yazsın. aksam yatmak bılmezsın sabah kalkmak bılmezsın hahaha
H Hadibakalim Kayıtlı Üye 28 Haz 2015 #9 ---> Herkes bir anne sözü yazsın. Nereye koyduysan oradadır. (kapaktır birde)
Mesa Banned 30 Haz 2015 #11 ---> Herkes bir anne sözü yazsın. sende evlenip yuva kurcan da ben görcem..))
' Beşiktaşk Bayan Üye 30 Haz 2015 #13 ---> Herkes bir anne sözü yazsın. Gamze man.yak .man.yak konuşma bu benim anneme özel :R
Mesa Banned 1 Tem 2015 #15 ---> Herkes bir anne sözü yazsın. Arada moralim bozuk olduğunda annem yapistirir sözü Kocanmi öldü bu ne hal xD
---> Herkes bir anne sözü yazsın. Arada moralim bozuk olduğunda annem yapistirir sözü Kocanmi öldü bu ne hal xD
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 1 Tem 2015 #16 ---> Herkes bir anne sözü yazsın. yüreği fedakâr anneler üzülme oğlum kurban. olduğum
' Beşiktaşk Bayan Üye 1 Tem 2015 #17 ---> Herkes bir anne sözü yazsın. Günaydın annem , hiç uyanmasaydın
zaman93 Kayıtlı Üye 1 Tem 2015 #19 ---> Herkes bir anne sözü yazsın. bilgisayarı kapat çöpü at ...hadi oğlum.... aaaaaa hala oturuyomusun?? :kalbimcity-com022::kalbimcity-com022::kalbimcity-com022:
---> Herkes bir anne sözü yazsın. bilgisayarı kapat çöpü at ...hadi oğlum.... aaaaaa hala oturuyomusun?? :kalbimcity-com022::kalbimcity-com022::kalbimcity-com022:
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 1 Tem 2015 #20 ---> Herkes bir anne sözü yazsın. Bütün gün televizyonun başında sin