Herkes bi Ctrl+V yapabilir mi ?

---> Herkes bi Ctrl+V yapabilir mi ?

Seni kimse almadı benden ama alacaklı gözler var etrafta.
Senin kalbin yabancılaştı şimdi insanlara.
Ama biliyorum tanıdık birisi çıkacak o insanlar arasında.
Seni benden kimse almadı
ama beni benden sen aldın be sevgilim.

off off beta xD

gitarul2.jpg

..sonra fark ettim ki
su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor
herşey yine ve aynı şekilde oluyor..
öyle bir yere geldim ki
sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış
üşümek ve sonra ısınmak gibi..
gitsem ayrılık olur, kalsam çöl..
gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama
anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum..

ama ben ölüyorum..

konu açıyordum

Ben çok sevdim seni;
Aklının alamayacağı kadar çok..
Ayrılık sonrası yaşadığımı bir ben bilirim..
Kimseler bilmez..
Gözyaşlarımın sebebini bir ben hissederim derinlerde..
İçimin nasıl titrediğini adın geçince.. Bir ben bilirim..
Sana her yalvardığımda ve sen her reddettiğinde yüreğimdeki sızıyı bir ben bilirim..
Sen yada bir başkası bilmez bilemez ki..
Kelimelerle anlattığım kadar bilir herkes..
Kelimeler kifayet olabildilerse eğer..
Kimseyi sevmedim bu kadar..
Sevdim dediysemde sevdim sanmışım dedim senden sonrada..
Yüreğim hala uğraşır senden kalanlarla..
Aklımsa firarda..
Öyle zor geçtiki zaman senden sonra..
Başlarda inkar etsemde alışmayıda öğretti zaman bana..
Önce gelmeyeceğini öğrendim acıda olsa..
Bittiğini ve bir daha olmayacağını asla..
Sonra özlem.. Özlesemde acı çekmemeyi öğrendim sensiz uyandığım sabahlarda..
Ve alıştım işte çok zor olsada zaman bu ya..
Şimdilerde özlem acıtmıyor canımı özlemiyorum belkide hatta..
Sevmiş-dim..
Sadece sevmiştim diyorum ve unuttum canım yana yana..

Konu açıyordum.

Geçim ve geçindirmek derdimin olmadığı,,parayı sadece şekerli sakız için kullanabilme kapasitemin olduğu,en çok ağladığım şeyin oyuncağımın kırılması olduğu ve en büyük kahkahamın Jerry'in Tom'a çektirdikleri olduğu,en büyük hayalimin bisiklet,en sevdiğim kıyafetimin pembe pileli eteğim olduğu,,saçlarım iki yandan örgülü 1 karış boyumun olduğu, bacaksız zamanıma dönmek istiyorum D: D:

Kaydettim bi yere D:

Başımın tatlı belası dediğiniz üye:
Konularını en çok beğendiğiniz üye:
En aktif üye:
En yardımsever üye:
En ciddi üye:
En duygusal üye:
En çok rastladığınız üye:
En çok tanışmak istediğiniz üye:
En sevdiğiniz üye:
En fanatik üye:
En fırlama/deli üye:
En geveze üye:
En karizmatik üye:
En kibar üye:
En komik üye:
En paylaşımcı üye:
En sevilen üye (forum genelinde):
En sevimli üye:
En sinirli üye:
En kültürlü üye:
En sabırlı üye
En sakin üye:
En yakışıklı üye:
En güzel bayan üye:
En iyi bayan üye:
En iyi avatar:
En iyi imza:
En iyi nick:
En kankanız:
En ii mod:

Her aşk bulunduğu kalbin şeklini alır.
Ve her kalp yaşadığı aşk kadar şekillenir.
.............................
Her aşk önce gözde başlasa da
bilinçtir aşkı güzelleştirip değiştiren.
Evet sahibinde saklı her aşk değiştirir her şeyi.
Önce sahibini değiştirir.
Sonra sahibinin gözünden bütün dünyayı.
..............................

Ben, bu yaz serin geçer sanmıştım. Uzun zamandır konuşmayı unutmak, hiç bir şeyi bilmemek, yalnızca, evet yalnızca gece yarısı edilebilecek bir telefonla uyanıp, eski, çok eski bir arkadaşın sesini duymak istemiştim. Galiba, en büyük hatalarımdan biriydi bu. Ses ne kadarını anlatabilir ki bir insanın: görmeden, dokunamadan, ansızın kapatarak avcunu, bir kelebeği orda hapsetmek gibi bir şey olmalı. Oysa ağrılı yaralarım, ‘janti’ taklalarım, hububata dönüşmüş yanlarım vardı. Oysa ben, bu yaz serin geçer ve sessiz kalmayı tercih ederek, evimde, odamda, fallar açarım, belki biraz müzik dinler, ağlarım diye ummuştum. Hatırdan hiç çıkmayan yüzlerin hiç çıkmayacak fallarını açarım, bir parça tarihe geçerim diye ümit etmiştim. Ama olmadı. Olmadı işte, savruldum. Şaşkın çocuğun elindeki patlak, şapşal balon gibi, muhit itibarını yitirmiş delikanlı gibi, kalakaldım. Artık her şeyi biliyorum. Artık her şeyi bilmekten başka çıkar yolum kalmadı. Bu ne sancılı bir telaş benim için; bedenimden mahrumum. Onlar önemsemesinler, hatta alay etmeleri bile mümkün ve belki böylesi daha yıpratıcı, daha bir mazlum kılıcı. Oysa neleri özlemiştim, ne şahane hisler beslemiştim. Oh, artık çok geç? ! Onlara söylemek için şarkılar, okumak için şiirler, anlatmak için çok kaliteli seks fıkraları ezberlemiştim günlerce; ben, bu yazı serin geçer sanmıştım. Alev alev. Her yer alevler içersinde; ve ben, bu korkunç yangında çatıya kaçacak gücü bile kalmamış bir kötürüm gibi, tekerlekli sandalyemde havanın her zaman olduğundan daha çabuk ve daha fazla kararmasını, damların hesapsız kediler ve matematisyen martılarla dolmasını bekliyorum şimdi. Aşk, beni ünlü yapar sanmıştım! Neleri özlemiştim, ne mükemmel hisler beslemiştim: çıt çıkarmadan çekildiler, hükmen yenildik. Kaybolanları da gördüm. Samimi söylüyorum, hem de çok yakından gördüm. Kendi aralarında konuşuyorlardı. O mesafede gidip gelen bir nefes topluluğu, ağızdan kulaklara musikisi noksan bir söz kümesi taşıyordu. Bu kümeste tek tavuk da bendim! Ah, bir parça ağlarım diye ummuştum. Nafile! Olmadı velhasıl. Artık her şeyi biliyorum. Artık her şeyi bilmekten başka çıkar yolum kalmadı. Bütün bütün boğuldum. Karaya da vuramam / vuramam. Neden benden söz ettiler kısaca. Neden dolaştım bir serseri kurşun gibi oradan oraya. Oradan oraya ve kime götürüyordum parklardan topladığım oksijen oranı yüksek çiçekleri. Kim koklamaya cesaret edecekti, kim onları alıp bir vazoya yerleştirecek kadar kendini tanıyordu, bana inanıyordu, beni seviyordu, mıncıklıyordu, kolluyordu... hiç. Hiç kimse. Bunu da biliyorum. Buna da erdim. Bir kere, en başta sezmiştim yanılacağımı... İlkin, telefon defterimi attım. Sonra fotoğraflar, ah çok hoş, elbette o mükemmel fotoğraflar. Renk renk, çeşit çeşit, insan insan, düşman düşman fotoğraflar. Topluca otururken, içki içerken, grup seks takılırken, hususi sevdaların o “sözü geçmese iyi olacak, mayonez alır mıydın” tipindeki sohbetlerinde çekilmiş, arşivlenmiş, çerçevelenmiş fotoğraflar! Deklanşöre basanın, karşısındaki topluluk içinde olamayışının da hüznünü, burukluğunu taşıyan o canım fotoğraflar! Kestim kendimi. Kestim kendimi, çıkarttım fotoğraflardan: Bir şiirde geçer ya hani: Oramda buramda biraz el, biraz bacak, biraz omuz ve penis kaldı. Oyup çıkarttığım o adamı, o Aptal Surat’ı attım, yani kendimi. Şimdi o fotoğraflardaki o insanlar bensiz, ben zaten mekansız, yurtsuz, huysuz ve savruk, anne tarafından serseri, baba tarafından alkolik, ölmüş ve yarı diri bir adamım. Olmadı işte. Artık her şeyi biliyorum. Bağırsam çağırsam, “Ne bağrıyon lan bu saatte lavuk, manyak mısın? ! ” diye karşılık verecek bir yabancı bile yok. Artık her şeyi bilmekten başka çıkar yolum kalmadı. Romantizme kızıyorlardı. Evet, onlar da gözyaşlarını bir sır gibi saklamayı erdem sayanlardandılar. Kollarımda kör jilet yaraları, mutfakta üç haftalık bulaşık, ciğerimde dışarı atılması kasten unutulmuş bir miktar esrar dumanı, kulaklarımda fış fış kayıkçının ilk iki mısrası, gidilmesi gereken ülkeler, kalınması gereken oteller var aslında. Godot’yum desem, bekleyenim olmaz! Acayip bunalımdayım. Sevmiyorum bu tür hijyenik cümleler kurmayı. “Artık” kelimesini kullanmaktan nasıl da sıkıldım. “Dert yanmak” fiiliyle başım uzun zamandır dertte! ... Gecenin bu yarısında... Gece Yarısı Edilebilecek Bir Telefon! Evet, aslında ben yalnızca buna değinecektim. Hatta sabaha karşı... Kafanı.iktiysem kusura bakma, özürdilerim, eğer, rahatsız...ediyorsam...eğer...
Sen... Peki sen benim telefon numaramı hatırlıyor musun hala? !

İşte yılların eskitemediği , eskitemeyeceği replik ?
''Bu da mı gol değil be hakim bey ..''

Sevdim sevdim yandim baglandim…
Bir kalpsize ben omrumu adadim hasret kaldi adin senin!
Bir mevsimdin geldin gectin!

İкi кuяuşLuк düηγada dєğмєz σηa вuηa Şuηa . düη Sєηiη İςiη ÖLєєη вuqüη вaşкaSıηıη кσγηuηdaaa тaкмa кaFaηa SaLLa ,) !
söz atmstm sohbt bölümüne

Eger çok şanslıysanız; hayatınızda bir kere, hayatınızı önce ve sonra olarak ayırabilecek biriyle tanışacaksınızdır.. my sassy girl (2008)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri