Herkes bi Ctrl+V yapabilir mi ?

---> Herkes bi Ctrl+V yapabilir mi ?

Üşüyordum.. Sarılacak bir şeyler ararken seni buldum.. Dokundum, yanıyordun. Elimi çekmek zorunda kaldım çünkü beni de yakıyordun.. Sana dokunsam yanıyor, elimi çeksem donuyordum.. Şimdi düşünüyorum seninle olup yanmakmı zor, yoksa sensiz kalıp donmak mı?

iyi değilim aslında... Umutsuzca uyanıyorum sabahları , güneş yüzüme vurdukça daha bir karanlık oluyor günlerim kahvaltı saatlerimi hep kaçırıyorum . Öyle pek özenmiyorum üstüme başıma , ne geçerse elime giyiyorum. Sen yoksun ya güzel görünüyorsun demesinler istiyorum. Ve sen tutmuyorsun ya elimi , cebimden hiç çıkartmıyorum ..

' hazel+ ' SeRcaN 35bucuk+ bluee+ BusRap CaSPeR35+ eslem61+ Seven_Adam TaTLı-CaDı+ [hsN.]+

Kum zambaklarının nesli tükenmekle karşı karşıya kalınca, TEMA Vakfı tarafından koruma altına alındı.
TEMA Vakfı Adana İl Temsilcisi Halil Akyürek, tohumdan ve aynı zamanda yumru soğanından da çoğalma imkanı bulabilen bu çiçeklerin bir zamanlar Yumurtalık plajlarına güzellik kattığını belirterek, "Son yıllarda yaşanan küresel ısınma ve iklim değişikliklerinin yanında, insanlarımız da bu güzel bitkilerin neslinin tükenme noktasına gelmesinde büyük rol oynadı" dedi.

Temmuz ve ağustos aylarında çiçek açmaya başlayan kum zambağının, özellikle güneşlenmek için plaj kumsallarına gelenler tarafından koparıldığını vurgulayan Akyürek, şöyle konuştu: "Çiçekler koparılınca tohumlama olayı gerçekleşmediği için de çoğalması mümkün olmuyor. Kum zambağının bu yüzden neslinin tükenme noktasına geldiğini tespit ettik. TEMA ekibiyle yaptığımız çalışma sonucunda iki yıl gibi kısa sürede tekrar üremelerini sağlayabildik"

SABAH

Ben deli dolu biriyim, ama şu an sadece doluyum,
Kırılmış bir sağ kolum,
Gönlü bir hayli kırık, yapayalnız, bomboş bir yolum (beenn)
Beni arayan orda bulur, sözün bittiği yerde bekliyorum.

BIZND.jpg

İnsanı herhangi biri kırabilir; ama bir tek sevdiği acıtabilirmiş.

' hazel ' SeRcaN ashli Calla CaSPeR35 DeriN ~ eslem61 Gülümse. TaTLı-CaDı waLL~é.

-oZKan-, Altmis Bir, bal_böceği, Bezmi$h, differentgirl, Feronia, InnoCence, istanbuLeyla, rabiyeBYX, Sayko29, yamyamix

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri