---> herkes aşık olduğu kişinin adını yazsın adriana lima
U UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 24 Ağu 2010 #141 ---> herkes aşık olduğu kişinin adını yazsın adriana lima
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 25 Ağu 2010 #143 ---> herkes aşık olduğu kişinin adını yazsın DiReNiS' Alıntı: Kendime aşığım ben.. Genişletmek için tıkla ... Haticeye katılıyore.
---> herkes aşık olduğu kişinin adını yazsın DiReNiS' Alıntı: Kendime aşığım ben.. Genişletmek için tıkla ... Haticeye katılıyore.
CimCime66 Bayan Üye 27 Ağu 2010 #149 ---> herkes aşık olduğu kişinin adını yazsın Daghan KüLegece xDxDxD
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 30 Ağu 2010 #151 ---> herkes aşık olduğu kişinin adını yazsın Nazan Bekiroğlu :$
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 30 Ağu 2010 #155 ---> herkes aşık olduğu kişinin adını yazsın Sedef Avcı
R RaPizM^^ Bayan Üye 30 Ağu 2010 #156 ---> herkes aşık olduğu kişinin adını yazsın Bursa'ma asığım cok sviyorum onu burdan kendisine evlenme teklif ediyorum akabinde haykinin sarkısını gönderiyorum xD ''Nolur Eveeet Deeee :11:''
---> herkes aşık olduğu kişinin adını yazsın Bursa'ma asığım cok sviyorum onu burdan kendisine evlenme teklif ediyorum akabinde haykinin sarkısını gönderiyorum xD ''Nolur Eveeet Deeee :11:''
Deniz kızı Bayan Üye 29 Eyl 2012 #158 ---> herkes aşık olduğu kişinin adını yazsın Mehmet Erdem. :124af:
U UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 29 Eyl 2012 #160 ---> herkes aşık olduğu kişinin adını yazsın milla jovovich