Her neyse, ben sadece sarılmak istiyorum.

Deniz kızı

Bayan Üye
tumblr_m83jj5X9t61rvon9ao1_500.jpg

Sana sarıldıktan sonra uyumak istiyordum. Çünkü insan güveneceği biri arıyor. Bedenlerin bir önemi yok benim için, istediğim şey ruhun. Ellerim kaburga kemiklerine dokunduğunda hücrelerini hissetmenin nasıl bir şey olacağını merak ettim hep. Böyle hayal kurmak biraz zordu, ve yorucu. Kimsenin beni anlamadığı bir dünyada, ben sarılacak birini arıyordum sadece. Göğüs kafesinden içine girip, kalbinin ritmine ayak uydurmak istiyordum. Hem gökyüzünüde izlerdik. Biliyor musun her gece yatmadan yıldızları sayıyorum. Biraz aklım dağılır, tüm olumsuzlukları unuturum umuduyla. Ama hiç bir gece unutamadım. Uyuduğumda siliniyordu hafızamdan her şey. Sonra o çok sevdiğim şarkıya denk geliyordum. O kadar çok sevmeme rağmen neden bana kendimi kötü hissettiriyor anlamış değilim. Üstelik ağlayamıyorum bile. Garip olan şeyler üstüne, daha garip şeyler ekleniyor. Ben her gece yıldızları sayıyorum, sanki onlar bana inat çoğalıyorlar gibiydi. Gücümün kalmadığı biliyorlar mıdır? Kimse bana inanmazken belki onlar inanır. Her neyse, ben sadece sarılmak istiyorum. Sarıldığım da kötü giden her şeyi unutabileceğim biri.

---> Her neyse, ben sadece sarılmak istiyorum.

Bazen sarılmak;

Tüm sözleri, duyguları, aşkı, sevgiyi, haykırışı, dokunuşu simgeler.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri