her gün çıkan yeni şarkıcıları...?

---> her gün çıkan yeni şarkıcıları...?

Dinlemek zorunda degılsın. Kimse benı dinle demiyor sana. Senin tercıhın.
Bende bu cevabı kim verecek diye merak ediyordum. Zaten dinlemiyorum ki... Alışverişe , pastahaneye ya da ne biliyim herhangi bir yere gittiğinizde bu tarz şarkıcı bozuntularının parçaları oldukça fazla çalınıyor. E haliyle mecburen dinlemek zorunda kalıyor insan , buda benim müzik zevkimi yerle bir ediyor ;)

©ﻕΞתς яΞiš;1707528' Alıntı:
Bende bu cevabı kim verecek diye merak ediyordum. Zaten dinlemiyorum ki... Alışverişe , pastahaneye ya da ne biliyim herhangi bir yere gittiğinizde bu tarz şarkıcı bozuntularının parçaları oldukça fazla çalınıyor. E haliyle mecburen dinlemek zorunda kalıyor insan , buda benim müzik zevkimi yerle bir ediyor ;)

Demek ki bu durumdan sıkayetçi olmayan kişiler daha fazla. Demek ki adamlar dınlenıyor ki çalıyorlar. Yanı sızın gıbı sıkayetçi olanlar sayılı kişiler. Sayılı kişilerinde pek bi önemi olmuyor bu durumda. Adamlar para kazanıyorlar bu işten. Bırakın herkes parasını kazansın kazanabildiği kadar. Herkesin önü açık. Ayrıca yenı çıkan çoğu şarkıcının sesıyle oynuyorlar. Bir de kendı sesleriyle soyledıklerını dusunun. O zaman dahada cekılmez olurdular. Halinize şukur edin. En azından dınlenılebilir şekildeler.

Arkadasa ajdarı örnek göstermıssın. Onu kımse begenmıyor. Artık ortalıktada yok zaten. Her şey bıze kalmıs durumda.

Aynı şeyden bahsettim önceki yazımda... 1ay bilemedin 2 ay içinde piyasadan kayboluyorlar. Ajdarın ilk çıktığı günleri hatırlıyorum da her köşe başında , arabalarda , marketlerde , büyük alışveriş merkezlerinde bile o adam çalıyordu. Bu bana revamı ? Dinlemek istemiyorum ama ordan da alışveriş yapmam gerekiyor. Nasıl olacak ? Çelişiyorsun cümlelerinle...

Cansu kardeş..
Yeteneksizsinde müzik işine girmeye falan mı çalışıyorsun şu ara _?

Cansu kardeş..
Yeteneksizsinde müzik işine girmeye falan mı çalışıyorsun şu ara _?

Yok Hatice abla.

Gayet yetenekliyimde müzik işine girmeye çalışmıyorum bu aralar. Ama ilerde neden olmasın. Ben bu işe girdiğimde arkamda yeteneksiz diye konuşamayacağınızdan çok memnunum :)

cansucum öyle diyosunda, bu işi bilmeyen birinin öğretmenlik yapması gibi
sanatda çok daha özevirili olmak lazım hemde
bence
2000lerin kolpa müzisyenleri sanat yapmıyorlar ama yaptıkları şeye sanat diyorlar, bundan rahatsız oluyoruz haliyle, dinlemesek de öyle çünkü bu artık çığ gibi büyüyor o ortama özenip girmek isteyen hop albüm çıkarıyor :11: bende bu kadar elden düşürülecek bir şey değil sanat ve müzik ve sanatçılık
her gün çıkanların arasında cımbızla seçilmesi gereken yeteneklilerde var mı? var tabii, laf yok zaten onlara

cansucum öyle diyosunda, bu işi bilmeyen birinin öğretmenlik yapması gibi
sanatda çok daha özevirili olmak lazım hemde
bence
2000lerin kolpa müzisyenleri sanat yapmıyorlar ama yaptıkları şeye sanat diyorlar, bundan rahatsız oluyoruz haliyle, dinlemesek de öyle çünkü bu artık çığ gibi büyüyor o ortama özenip girmek isteyen hop albüm çıkarıyor :11: bende bu kadar elden düşürülecek bir şey değil sanat ve müzik ve sanatçılık

Eda ablacım adamlar işi bilmiyor ama dinleniyor. Demek ki asıl işi bilmeyenler dinleyen kişiler.

bunu hep söylüyorum aslında, aynı şey Türk dizileri içinde geçerli, bu birazda elindekiyle avunmak gibi. elbette dinleniyor, dinleyende sanattan anlamıyor
doğru söylüyosun ama çıkan kişinin kendine sanatçıyım deme lütfunda bulunması asıl çekilmez olan. seda sayanda izleniyor ama gayet de eleştiriyoruz, yani dinlenme ve izlenme bir kıstas olamaz bu konuda diyorum ben =) beğenilir ama beğenilen şey müzik değildir, bambaşka bişeydir o, demet akalın pop müziği çok güzel icra ediyo belki ama ben dinlemiyorum, ama ona bir şey denmez çünkü pop müziğe uygun, ama diğer yandan saçma söz ve melodiyle ve saçma kliplerle çıkan müzisyenimsi kişilerde çıkmasınlar lütfen :11:

Hem dinleyip hem eleştiriyoruz. Hem izleyip hem eleştiriyoruz. Yani hem seviyoruz hem yerden yere vuruyoruz öyle mi ? Saçma değil mi eda abla. Dinleyip eleştirmek yerine hiç dinleme. Zaten dinlemediğin zaman en büyük eleştiriyi yapmış olursun. Dinlediğin zaman eleştirmenin hiç bir önemi kalmıyor bence.

hayır zaten eleştiren kişi dinlemez ben dinler demedimki=) dinleyen kısım eleştirmiyordur eleştiren kısım dinlemiyordur.

Eleştirmeyen kısı daha fazla demek ki :D

Sonucta hergun bır sarkıcı cıkıyor ve bızlerde dınlıyoruz. Ayrıca aralarında sesleri guzel olanlarda var. Ben karşı degılım. Herkesın kendı gorusu. Belkide ''yetenekli'' olup ılerde ılgılencegım bı iş oldugu ıcın olabilir :)

eleştirmeyen kişinin daha fazla olduğu şarkıcıları tenzih ediyorum CANSUUU :D

ben Ayşe Hatun Önallardan,yıkılıyo ayçalardan, beni yazın şarkılara nazlılardan bahsediyorum ve türevlerinden :11:

Ayılık var senın hamurunda :D

O sarkıyıda cok dınleyen olmustu ve bı aralar her yerde calıyordu :D

Bunlara bende karşıyım. Tamam pes ettim :D

Sizleri sevıyorum. Sizin dedıgınız gibi olsun :D

deli :11: bizim dediğimiz gibi olmasın paylaşalım düşünceler artsın, bende seni seviyorum kendi adıma

Yok Hatice abla.

Gayet yetenekliyimde müzik işine girmeye çalışmıyorum bu aralar. Ama ilerde neden olmasın. Ben bu işe girdiğimde arkamda yeteneksiz diye konuşamayacağınızdan çok memnunum :)

Yetenekli olanın arkasından konuşmayız cansucum...

İşi bilen yapsın..Bundan yanayız biz..

eskiden bi söz vardı bu devirde ya topçu olcan ya popçu die hahaha aynen o hesap yeni yeni çıkan sanatçıları hiç tasvip etmiorum.. bnce müziğin kalitesini düşürüolar :D:D

kesnlıkle dusuruolar muzıgın kalıtesını muzıkten soguyorum onları dınledıkce her zmn farklı farklı ınsanlar yanı dıyebılırız elıne kamerayı alan mıkrofonu alan sanatcı oluor bence bu gercek sanatcılarımıza cok ama cok haksızlık ..

amaçları vücut gösterme

bakınız demet akalın

kadının mesleği mankenlik

ne işin var güzelim şarkıyla senin dimi ama

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri