---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) xD iyiyim canım Karışık degilmisin bugün ?
lolamera Bayan Üye 29 Haz 2012 #1,861 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) xD iyiyim canım Karışık degilmisin bugün ?
lolamera Bayan Üye 29 Haz 2012 #1,863 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Allah Allah nasıl çözücez seni biz?
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 29 Haz 2012 #1,864 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Gerçekten çözmek istiyo musun ?
lolamera Bayan Üye 29 Haz 2012 #1,865 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Neden istemiyim dügüm olcan karışa karışa yoksa :R
lolamera Bayan Üye 29 Haz 2012 #1,867 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Kahretsin evetttxD bak işte ne kadar önemsiyorum seni xD
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 29 Haz 2012 #1,868 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Ben degil başka biri karışsa yine aynı şeyi yapcan. Amaç bir insanın düğümlenmemesi. Bana özel bir durum yok :R
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Ben degil başka biri karışsa yine aynı şeyi yapcan. Amaç bir insanın düğümlenmemesi. Bana özel bir durum yok :R
lolamera Bayan Üye 29 Haz 2012 #1,869 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Msn acılmıyor ya bu konuda nereye başlık acıyım..? Cevap vercem cümlenede aklımdayken sorıyım dedim:R
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Msn acılmıyor ya bu konuda nereye başlık acıyım..? Cevap vercem cümlenede aklımdayken sorıyım dedim:R
lolamera Bayan Üye 29 Haz 2012 #1,871 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Hiçte bir kere herkesle bu kadar ilgilenmem ben :R
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 29 Haz 2012 #1,874 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) xD Karikatür çok iyi. Kimseyi sevmiyor musun ki bu benim farkım olsun :R
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) xD Karikatür çok iyi. Kimseyi sevmiyor musun ki bu benim farkım olsun :R
lolamera Bayan Üye 29 Haz 2012 #1,875 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Off ya sıkıştırmaa :174: Niye bu kadar merak ediyorsun düşüncelerimi:R
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Off ya sıkıştırmaa :174: Niye bu kadar merak ediyorsun düşüncelerimi:R
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 29 Haz 2012 #1,876 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Cevabımı ver sonra sor. :R
lolamera Bayan Üye 29 Haz 2012 #1,877 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Şimdiye kadar cevap verdiklerime say bu seferde sen cevap ver:R
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 29 Haz 2012 #1,878 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Verecek cevabım yok de şuna :R Tamam sıkıştırmıyacam kapadım konuyu.
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Verecek cevabım yok de şuna :R Tamam sıkıştırmıyacam kapadım konuyu.