---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Herzaman :R
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 26 Haz 2012 #1,682 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Bugünlük yeter bu kadar karikatür
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 26 Haz 2012 #1,684 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) okeye dorduncu lazım bızden ıyı bır grp olurdu guzeldı bu aksam kı karıkaturler tesekkurler arkadaslar
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) okeye dorduncu lazım bızden ıyı bır grp olurdu guzeldı bu aksam kı karıkaturler tesekkurler arkadaslar
lolamera Bayan Üye 26 Haz 2012 #1,686 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) rica ederim canım:Ü Evet iyi olurdu bir el oynasak şimdi:R herzaman anlayışlıyı biriyimdır yani :R
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) rica ederim canım:Ü Evet iyi olurdu bir el oynasak şimdi:R herzaman anlayışlıyı biriyimdır yani :R
lolamera Bayan Üye 27 Haz 2012 #1,694 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Höhhh yani fıss fıss sende hemen yakıştırdın bakıyorumda xD
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 27 Haz 2012 #1,695 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Yakışmadı mı xD En az sen ve karınca kadar uyumlu :Ç
lolamera Bayan Üye 27 Haz 2012 #1,696 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Gıcıklgını herzaman her yerde belli etmek zorundasın degil mi:M Yani bana karıncayı yakıştıryorsun öylemii hıh Canım ben cıkıyorum dışarda işlerim var gelirim okii görşürük pai pai..Emoş sana emanet Yılmaz xD
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Gıcıklgını herzaman her yerde belli etmek zorundasın degil mi:M Yani bana karıncayı yakıştıryorsun öylemii hıh Canım ben cıkıyorum dışarda işlerim var gelirim okii görşürük pai pai..Emoş sana emanet Yılmaz xD
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 27 Haz 2012 #1,697 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Görüşürüz canım. Emoşa bişey olmaz ya :R
lolamera Bayan Üye 27 Haz 2012 #1,698 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Seni ona emanet etmiştim aslında :Ç Ekledim bu karikatürü ben p
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 27 Haz 2012 #1,699 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Beni bu kadar çok mu düşünüyosun :R
lolamera Bayan Üye 27 Haz 2012 #1,700 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) fena degilmiş Düşünmemelimiyim :Ç