---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Hım hmm sayende :Ü
lolamera Bayan Üye 4 Haz 2012 #1,123 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) hahaha ilk kelime "zira" ikinci "eyvahlar olsun"
lolamera Bayan Üye 4 Haz 2012 #1,125 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Sana bişi itiraf ediyim mi bu karükatürü sabah da gördüm ama hiç bişi anlamadım
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Sana bişi itiraf ediyim mi bu karükatürü sabah da gördüm ama hiç bişi anlamadım
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 4 Haz 2012 #1,126 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Anlatırım sana bi ara sohbette yakala beni :R
lolamera Bayan Üye 4 Haz 2012 #1,127 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) xD Çok zor orda muhabbet neyse madem bi kaç kere okurum anlarm o zaman belki
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) xD Çok zor orda muhabbet neyse madem bi kaç kere okurum anlarm o zaman belki
lolamera Bayan Üye 4 Haz 2012 #1,133 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Sofraya kuruluyor yardım ediyim annecim agzını açmadan xDgörüşürük
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Sofraya kuruluyor yardım ediyim annecim agzını açmadan xDgörüşürük
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 4 Haz 2012 #1,134 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Her eve lazım. :R Aferin sana.
Berkfer Kayıtlı Üye 5 Haz 2012 #1,137 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) lolamera' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hahaha Angry Birds !!!
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) lolamera' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hahaha Angry Birds !!!
lolamera Bayan Üye 5 Haz 2012 #1,138 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Berkfer' Alıntı: Hahaha Angry Birds !!! Genişletmek için tıkla ... :Ü Evet
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Berkfer' Alıntı: Hahaha Angry Birds !!! Genişletmek için tıkla ... :Ü Evet
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 5 Haz 2012 #1,139 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) uzak kaldım o kadar takıp edemedım yaa guzel hepsı tesekkurler
lolamera Bayan Üye 5 Haz 2012 #1,140 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) bal_böceği' Alıntı: uzak kaldım o kadar takıp edemedım yaa guzel hepsı tesekkurler Genişletmek için tıkla ... Kendi adıma rica ederim begenmene sevindim :Ü
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) bal_böceği' Alıntı: uzak kaldım o kadar takıp edemedım yaa guzel hepsı tesekkurler Genişletmek için tıkla ... Kendi adıma rica ederim begenmene sevindim :Ü