---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Anlayışın için Teşekkür (: Biraz abartıydı.
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 26 May 2012 #921 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Anlayışın için Teşekkür Biraz abartıydı.
CimCime66 Bayan Üye 26 May 2012 #922 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) lolamera' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... :|
lolamera Bayan Üye 26 May 2012 #923 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Ne biliyim utandım bak şimdi :$
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 26 May 2012 #924 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) İyi Karikatürlerin onları unutturur merak etme xD
lolamera Bayan Üye 26 May 2012 #925 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Bi sen görmüş ol o zaman kimse görmemiş olsun ne biliyim cok güldüm güzel die paylaştım xD
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Bi sen görmüş ol o zaman kimse görmemiş olsun ne biliyim cok güldüm güzel die paylaştım xD
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 26 May 2012 #926 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Bi sen görmüş ol önemli degil diyosun Güzeldi ama Güzel olarak orda kalsın :R
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Bi sen görmüş ol önemli degil diyosun Güzeldi ama Güzel olarak orda kalsın :R
lolamera Bayan Üye 26 May 2012 #927 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Sen zaten gördün bari baskası görmemiş olsun diyorum xD Neyse olur böyle vakkalar Yılmaz bey yakalar buda şimdilik son zaten
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Sen zaten gördün bari baskası görmemiş olsun diyorum xD Neyse olur böyle vakkalar Yılmaz bey yakalar buda şimdilik son zaten
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 26 May 2012 #928 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) xD Güzeldi buda Eline Sağlık.
lolamera Bayan Üye 26 May 2012 #929 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Biliyorum güzeller xD Sanamı benzedim ney?
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 26 May 2012 #930 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Üzüm Üzüme baka baka seninki benden kara :Ç
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 26 May 2012 #935 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Genişletmek için tıkla ... buguzeldı
Gözde' Bayan Üye 26 May 2012 #940 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) bal_böceği' Alıntı: buguzeldı Genişletmek için tıkla ...