---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) kım sogumus hahaha
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 3 Tem 2012 #2,061 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) kım sogumus hahaha
lolamera Bayan Üye 3 Tem 2012 #2,062 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Ayşe barışın diyorda ben küs degilim kırgınım dedim o ,okumadın mı? :R
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Ayşe barışın diyorda ben küs degilim kırgınım dedim o ,okumadın mı? :R
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 3 Tem 2012 #2,065 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Hıııı Anladım. Ayşe ile yıldızlarımız pek barışmazda ondan şaşırdım zaar xD
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Hıııı Anladım. Ayşe ile yıldızlarımız pek barışmazda ondan şaşırdım zaar xD
lolamera Bayan Üye 3 Tem 2012 #2,066 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Hımm anladım...Öyleyse beni düşünerek demiştir belki , seninle aramızda sogukluk olmasını istemiyor demek ki :R
---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Hımm anladım...Öyleyse beni düşünerek demiştir belki , seninle aramızda sogukluk olmasını istemiyor demek ki :R
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 3 Tem 2012 #2,067 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Bende öyle düşündüm zaten canım :R
lolamera Bayan Üye 3 Tem 2012 #2,070 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Ne biçim karikatürler bunlar kadına siddet filan :R?
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 3 Tem 2012 #2,073 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Şiddete karşıyım ama korkma xD
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 3 Tem 2012 #2,075 ---> Her Gün Bir Karikatür (Güncel) Şuan cevap veremiyecem karikatürüne daldım xD