Her Daim Rabbin Olsun

leylmira

Bayan Üye
Bir ince iştir Yaşamak dediğin!

"Sana" yürümek düşer...

Çünkü; yol olur yeryüzü yürümeyi bilene..

Yeter ki!

Vakar olsun duruşun, özlemli olsun yürüyüşün!

"Yürümek"

Kavlin olsun, ahdin olsun, vefan olsun..

Vur kendini yollara..

İmdada sesin olsun, dara uzansın ellerin, zora dayansın bileğin..

Olurda sürçerse ayağın; dayandığın, güvendiğin

Her daim RABBİN olsun...!​

---> Her Daim Rabbin Olsun

Merhaba.
Yine sizden olağan üstü bir yazı. Nedense sizin yazınız olduğunu düşünmek istiyorum. Evet sizin kaleminizden de bu kadar güzellikler çıkabilir.

İnsanı alıp bir yerlere götürüyor,bu fikirler. Keşke bütün insanımız böyle güzel fikirlere sahip olabilse. O zaman cenneti bu dünyada bile, aslı kadar olmasada benzerini görebiliriz. Ne karakol kalır, ne mahkeme. Ne gasp kalır,ne cehalet.vs...

Benim ülkem yeryüzündeki allahın yarattığı bir cennet olabilirdi. Ama şimdilik hayal bile olsa biz yinede inşallah diyelim.

Gören gözlerinize,düşünen aklınıza,yazan kaleminize sağlık,Allah dert vermesin. Tabi sizin gibi muhteşem bir evladı yetiştirenleri de unutmamak gerekir. Saygılar. :4:

Merhaba.
Yine sizden olağan üstü bir yazı. Nedense sizin yazınız olduğunu düşünmek istiyorum. Evet sizin kaleminizden de bu kadar güzellikler çıkabilir.

İnsanı alıp bir yerlere götürüyor,bu fikirler. Keşke bütün insanımız böyle güzel fikirlere sahip olabilse. O zaman cenneti bu dünyada bile, aslı kadar olmasada benzerini görebiliriz. Ne karakol kalır, ne mahkeme. Ne gasp kalır,ne cehalet.vs...

Benim ülkem yeryüzündeki allahın yarattığı bir cennet olabilirdi. Ama şimdilik hayal bile olsa biz yinede inşallah diyelim.

Gören gözlerinize,düşünen aklınıza,yazan kaleminize sağlık,Allah dert vermesin. Tabi sizin gibi muhteşem bir evladı yetiştirenleri de unutmamak gerekir. Saygılar. :4:

Sağolun övgü dolu sözleriniz için evet benimde yazılarım var zamanla paylaşmak istiyordum ama nasip olmadı artık burada aranızda değilim sadece bir kaç arkadaşıma slm vermek için girdim

Siz ve yorumlarınız özlenecek....

Sevgi ve Saygı benden ;)

Teşekkür ediyorum. Forumda nadir bulunan her yönü ile 4/4 lük insanlardan birisiniz.. sizin fikirlerinizden faydalanmamak (değer bilenler için) kayıptır.

Bulunduğunuz her yere değer katacağınızdan eminim. Gönül sizin gibi kardeşlerimizin çoğalmasını arzu ediyor. Evet,birikiminizle bunu yapacağınızdan eminim. Aynı isimle devam ederseniz, muktemelen karşılaşmak mümkün olabilir. Buna biraz zor bir ihtimal de olsa ben çok sevinirim.

Yaradan gönlünüze göre versin. Yolunuz açık olsun,sofranız bereketli olsun, benim güzel arkadaşım.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri