Hepi börtdey Emree :d Nice yaşlara Hayatım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gizliozne

Bayan Üye
[MENTION=154200]Director23[/MENTION]
Seni Seviyorum ; iki kelimenin ayrı anlamlar ifade etmeyişinin yanı sıra bir araya geldiklerinde , söyleyene ve söylenene oluşturduğu his aynıdır.İkisininde içindeki duygular karşılıklıysa , bir başka çarpar kalbin , tüm vücudunda hissedersin onu, tüm yaşantın olmuştur artık Sevdiğin kişi , onunla yatıp onunla kalkarsın , ona göre planlamalar başlar ki taa çocuklarınızın muhabbetine kadar girersin , işte bu konuların bolluğu insana ayrı bi huzur verir .Çünkü kurduğun hayaller geleceğinin erkeğiyle şekillenir ve ne kadar çok hayal kurarsan o kişiyi o kadar seviyorsundur, bu böyledir , insanlar sevdiği şeyler üzerine hayal kurmayı severler.Sen Benim Tüm Hayalimsin . Şimdiki ve gelecekteki tüm hayallerimin karşılığı da sensin . Hangi yola girersem gireyim sana çıkar tüm yollarım, hayatını bana sunduğun için sana ne kadar teşekkür etsem az , Annene çok şey borçluyum , Rabbime daha çok şey , Seni bana bağışladıkları için.. İyikilerimle dolu bir Hayatın içindeyim , Tüm iyikilerim seninle daim olsun . Ve iyi ki varsın , iyi ki doğdun , iyi ki benimlesin , Nice yaşlara sevdiklerinle gir inşallah , Allah Birlikte yaşlanmayı nasip etsin Sevgilim :)

---> Hepi börtdey Emree :d Nice yaşlara Hayatım.

Doğum Günün Kutlu Olsun Emre :R Mutlu Nice Nice Yıllara Sevdiklerine + Sevenlerine

dogum gunun kutlu olsun kardesim. nice senelere insaALLAH..
ben sizi ayrildi olarak biliyordum demekki ayrilmamissiniz sevindim sizin adiniza.

nice senelere. iyiki dogmussun kardesim.

Kardeşim benim doğum gününü kutlar nice mutlu seneler dilerim. Rabbim sizi ve tğm sevenleri ayırmasın.

Dogum günün kutlu olsun,daha nice senelere Insallah sevdiklerinle ve sevdiciginle : )

doğum günün kutlu olsun , nice mutlu yıllara..

Dogum Günün Kutlu Olsum Emre Nice Saglikli Mutlu Yillara....

Şok :D

Dogummmm gununn kutluuu olsunnnn gardasımmmm nıceeee mutluu yaslarraaaaa :)

Emreee doğum günün kutlu olsun.
Sevdiklerinle birlikte nice senelere. :)

Mutlu yıllar Emre, Büşra ve sevdiklerinle..

Nice mutluluk ve huzur dolu senelere

[MENTION=154200]Director23[/MENTION]
Seni Seviyorum ; iki kelimenin ayrı anlamlar ifade etmeyişinin yanı sıra bir araya geldiklerinde , söyleyene ve söylenene oluşturduğu his aynıdır.İkisininde içindeki duygular karşılıklıysa , bir başka çarpar kalbin , tüm vücudunda hissedersin onu, tüm yaşantın olmuştur artık Sevdiğin kişi , onunla yatıp onunla kalkarsın , ona göre planlamalar başlar ki taa çocuklarınızın muhabbetine kadar girersin , işte bu konuların bolluğu insana ayrı bi huzur verir .Çünkü kurduğun hayaller geleceğinin erkeğiyle şekillenir ve ne kadar çok hayal kurarsan o kişiyi o kadar seviyorsundur, bu böyledir , insanlar sevdiği şeyler üzerine hayal kurmayı severler.Sen Benim Tüm Hayalimsin . Şimdiki ve gelecekteki tüm hayallerimin karşılığı da sensin . Hangi yola girersem gireyim sana çıkar tüm yollarım, hayatını bana sunduğun için sana ne kadar teşekkür etsem az , Annene çok şey borçluyum , Rabbime daha çok şey , Seni bana bağışladıkları için.. İyikilerimle dolu bir Hayatın içindeyim , Tüm iyikilerim seninle daim olsun . Ve iyi ki varsın , iyi ki doğdun , iyi ki benimlesin , Nice yaşlara sevdiklerinle gir inşallah , Allah Birlikte yaşlanmayı nasip etsin Sevgilim :)

Çok teşekkür ederim Büşra'm. :cy(19):
Duygulandırdın yine . :eda:
Yazı çok güzel yalnız başlık olmamış söyleyeyim onu xD
Türkçe'mizi katletmeye hakkın yok :Rulezzz_04:

Doğum Günün Kutlu Olsun Emre :R Mutlu Nice Nice Yıllara Sevdiklerine + Sevenlerine

Teşekkür ederim Ayşegül :)

dogum gunun kutlu olsun kardesim. nice senelere insaALLAH..
ben sizi ayrildi olarak biliyordum demekki ayrilmamissiniz sevindim sizin adiniza.

nice senelere. iyiki dogmussun kardesim.

Teşekkürler abla . :)

Kardeşim benim doğum gününü kutlar nice mutlu seneler dilerim. Rabbim sizi ve tğm sevenleri ayırmasın.

Çok sağ ol Kubilay . Aminn...
Sevenler ayrılmasın :R

Dogum günün kutlu olsun,daha nice senelere Insallah sevdiklerinle ve sevdiciginle : )

Teşekkür ederim :R

Mutlu yıllar hacı :)

Sağ ol dostum :R

Dogum Günün Kutlu Olsum Emre Nice Saglikli Mutlu Yillara....

Nice senelere Bordo-Beyaz :pp

Teşekkürler sarı kanaryam :pp

Doğum günün kutlu olsun.^^

Doğum günün kutlu olsun :)

Teşekkürler Canan :R

Şok :D

Dogummmm gununn kutluuu olsunnnn gardasımmmm nıceeee mutluu yaslarraaaaa :)

N'oldu niye şokladın xD
Eyvallah gardaş , artık geri dönüşümün şerefine bi kupon yaparız demi haftasonu :Ç

Emmre ortaak nıce yıllara

Çok sağ ol ortağım :R

Emreee doğum günün kutlu olsun.
Sevdiklerinle birlikte nice senelere. :)

Çok sağ ol Şenay :R

Mutlu yıllar Emre, Büşra ve sevdiklerinle..

Teşekkürler Damla :R

Nice mutluluk ve huzur dolu senelere

Çok sağ ol kardeşim :R

Ben senin doğum günün olduğunu görmemişim ya. Dün müş :( geç kaldım ama olsun
Yeni yaşın hayatına güzellikler getirsin umarım :Ü

Ben senin doğum günün olduğunu görmemişim ya. Dün müş :( geç kaldım ama olsun
Yeni yaşın hayatına güzellikler getirsin umarım :Ü

Yok benim doğum günüm dün değil bugün :) Yani 6 Mart :R
Geç kalmadın :) Çok teşekkür ederim güzel temennilerin için Aminn:R

Başlığım senin nikin yuzunden cikin oldu tamam mi :pp uyuz :d Seni Seviyorum öptüm bay :pp .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri