Merhaba arkadaşlar..Ben öykü..Kocaelide yaşıyorum.Bana sorularınız var mı?
aRmiN Bayan Üye 13 Ara 2010 #1 Merhaba arkadaşlar..Ben öykü..Kocaelide yaşıyorum.Bana sorularınız var mı?
sEmih Kayıtlı Üye 13 Ara 2010 #6 ---> Hello Hoşgeldin Öykü. Sana Sorumuz Şimdilik Yok. Umarım İyi Vakit Geçirirsin Aramızda.
DriveShaft Kayıtlı Üye 13 Ara 2010 #7 ---> Hello aRmiN' Alıntı: Merhaba arkadaşlar..Ben öykü..Kocaelide yaşıyorum.Bana sorularınız var mı? Genişletmek için tıkla ... Birde Başlığı İngilizce Kelime Yazmak Yerine Türkçe Kelime Yazsan Seviniriz. İngilizce Dersinde Değiliz
---> Hello aRmiN' Alıntı: Merhaba arkadaşlar..Ben öykü..Kocaelide yaşıyorum.Bana sorularınız var mı? Genişletmek için tıkla ... Birde Başlığı İngilizce Kelime Yazmak Yerine Türkçe Kelime Yazsan Seviniriz. İngilizce Dersinde Değiliz
aRmiN Bayan Üye 13 Ara 2010 #8 ---> Hello Ay bilmiyordum çok özür dielrim Arkadaşlar yaşım 13 alınmaz diye büyük gösterdim Bu arada teşekkürler beni aranıza aldığınız için
---> Hello Ay bilmiyordum çok özür dielrim Arkadaşlar yaşım 13 alınmaz diye büyük gösterdim Bu arada teşekkürler beni aranıza aldığınız için
N NySa Bayan Üye 13 Ara 2010 #10 ---> Hello Hoşgeldin, forumda yaş ortalaması küçük zaten yabancılık çekmezsin.