---> hayvan iLe konuşma baykuş..en sevdiğim hayvanla,,
CeYDa^^ Banned 11 Haz 2009 #22 ---> hayvan iLe konuşma Lisa Edwards' Alıntı: ben bitlerle konuşmak isterdim. sewmediğim kişilere yollardım onları=))) Genişletmek için tıkla ... biT hayvan deqiL ki ama nese snde kötüsün sanırım seVdm sni hahaha
---> hayvan iLe konuşma Lisa Edwards' Alıntı: ben bitlerle konuşmak isterdim. sewmediğim kişilere yollardım onları=))) Genişletmek için tıkla ... biT hayvan deqiL ki ama nese snde kötüsün sanırım seVdm sni hahaha
iReM^^ Banned 11 Haz 2009 #23 ---> hayvan iLe konuşma CeyDa vaRya qıckSınnn her zaman iiLer :68: uzamasını isTemioRum ben köPek veya kuşLar (tamamen candostLarıı qüvercn hariçç )
---> hayvan iLe konuşma CeyDa vaRya qıckSınnn her zaman iiLer :68: uzamasını isTemioRum ben köPek veya kuşLar (tamamen candostLarıı qüvercn hariçç )
modaezo Bayan Üye 12 Haz 2009 #25 ---> hayvan iLe konuşma valla ben kedi isterdim bir güzel sevmediğim gıcıkların yanına masumca gider sonradaaaaaaaaaaaaaa tırmalarrr hehehehe:2:
---> hayvan iLe konuşma valla ben kedi isterdim bir güzel sevmediğim gıcıkların yanına masumca gider sonradaaaaaaaaaaaaaa tırmalarrr hehehehe:2:
DeaDLove Banned 14 Haz 2009 #27 ---> hayvan iLe konuşma bende tavşanlarla konuşmak isterdim çünkü çok tatlular