rica edrim;)
uLtrÂslan Kayıtlı Üye 23 Şub 2008 #25 ya adam tam bi tip ya sadece yalnız kalsın şarkısı süper ama kendi sitili iğrenç gende paylaşım için teşekürler
ya adam tam bi tip ya sadece yalnız kalsın şarkısı süper ama kendi sitili iğrenç gende paylaşım için teşekürler
CiCi_quıZ Bayan Üye 23 Şub 2008 #29 haykooo000 yaa bitanemmm adamda o biçimm taRZZZ O BİÇİM SES 1 NUMARAA
Sludge666 Kayıtlı Üye 16 Haz 2008 #35 hiç bişi demiyorum sitede daha takılırsam ki öle olucak galiba zamanla beni tanır ne kadar hayko fanı olduğumu anlarsınız hayko anlatılmaz yaşanır resimler için saol..
hiç bişi demiyorum sitede daha takılırsam ki öle olucak galiba zamanla beni tanır ne kadar hayko fanı olduğumu anlarsınız hayko anlatılmaz yaşanır resimler için saol..
RocqunZéL <3 Bayan Üye 11 Tem 2008 #36 osk1907' Alıntı: bukalemun gibi herif aynı anda 2 yöne bakabiliyo Genişletmek için tıkla ... :150::150: oihh...acqoo^mmm bééiimm yhaaa ooo....HaYKo^Li^qimm :50::50: oturmuş kendii klibinii izliooo...muahhh...acqooo :50:...
osk1907' Alıntı: bukalemun gibi herif aynı anda 2 yöne bakabiliyo Genişletmek için tıkla ... :150::150: oihh...acqoo^mmm bééiimm yhaaa ooo....HaYKo^Li^qimm :50::50: oturmuş kendii klibinii izliooo...muahhh...acqooo :50:...
B BeşiktAŞK Kayıtlı Üye 27 Eyl 2008 #37 Hayko Cepkin ResimLeri xD ewt arqiLer HaykO'nun resmLerini zaman buLdukca koymaya caLscamm buraya Adamıma Laf edmeiN heeaa :181: xD to be continued
Hayko Cepkin ResimLeri xD ewt arqiLer HaykO'nun resmLerini zaman buLdukca koymaya caLscamm buraya Adamıma Laf edmeiN heeaa :181: xD to be continued