Kobrazehri
Kayıtlı Üye
Hayko Cepkin çoğunuzun tanıdığı bir müzisyen Rock aLeminde ise kraLdır.Baba tarafından asLen yozgatLıdır fakat ermeni asıLLı türk müzisyen ve piyanisttir.(Anne tarafından ermeni)İLk aLbümü 2005 de çıkan Sakin oLmam Lazım ama Hayko Cepkin bu aLbümü saymıyor çünkü profesioneLLik niteLiğinde değiLdi.ProfesioneLLik niteLiğinde oLan iLk aLbümü ise Tanışma Bitti'dir.Tanışma Bitti aLbümünün konusunu "Korku" oLarak niteLendiriyor.3. aLbümüde ProfesioneL oLarak yapıLandırıLmış ve adı Sandık ve Sandığın konusunu öLüm oLarak niteLendiriyor.
Hayko Cepkin haLk arasında pek seviLmiyor.Sebebi anLaşıLmazLık oLsa gerek.Kendini çok iyi ifade edebiLiyor(Bence) ama bazıLarı anLamıyor tabii bunu kınamıyorum bende hiçbir zaman Rap sevmedim sözLer çok anLamsız geLdi ama iLk Hayko Cepkin i dinLediğimde "Bu kimin şarkıLarı çok güzeL" demiştim.Aradan 5 yıL geçti haLa bıkmadım hergün biLgisayar başında aynı şarkıLarı dinLememe rağmen.Sanırım bu biraz insanLarın kişiLiği iLede aLakaLı...
Hayko Cepkin haLk arasında pek seviLmiyor.Sebebi anLaşıLmazLık oLsa gerek.Kendini çok iyi ifade edebiLiyor(Bence) ama bazıLarı anLamıyor tabii bunu kınamıyorum bende hiçbir zaman Rap sevmedim sözLer çok anLamsız geLdi ama iLk Hayko Cepkin i dinLediğimde "Bu kimin şarkıLarı çok güzeL" demiştim.Aradan 5 yıL geçti haLa bıkmadım hergün biLgisayar başında aynı şarkıLarı dinLememe rağmen.Sanırım bu biraz insanLarın kişiLiği iLede aLakaLı...
Moderatör tarafında düzenlendi: