haydi forum el ele nurtene yardım ediyoruz

---> haydi forum el ele nurtene yardım ediyoruz

[MENTION=157575]She`[/MENTION],[MENTION=25600]'birgül[/MENTION],[MENTION=165522]madem[/MENTION],[MENTION=165530]Makarov[/MENTION] canlar yarın iş görüşmesine gideceğim
ne kadar dua biliyorsanız edin bana emi hahaha hahaha :D

[MENTION=157575]She`[/MENTION],[MENTION=25600]'birgül[/MENTION],[MENTION=165522]madem[/MENTION],[MENTION=165530]Makarov[/MENTION] canlar yarın iş görüşmesine gideceğim

sen yaparsın canısı yine de bol şans allah yardımcın olsun

Subhaneke allahumme....... tuh tuhtuh masallah masallah hadi bakalim ye su okunmus pirinci bide kiralim ustune su okunmus yumurtayi hadi bakalim yolun zihnin acik olsun gonlunce olsun :D :D

[MENTION=165522]madem[/MENTION] noldu bağışlar bak işsizim açayip paraya ihtiyacım var :D
pc bozuldu yaptıramıyorum bensiz forum sakin geçiyor hahaha hahaha

[MENTION=165522]madem[/MENTION] noldu bağışlar bak işsizim açayip paraya ihtiyacım var :D
pc bozuldu yaptıramıyorum bensiz forum sakin geçiyor hahaha hahaha

valla koşuşturmacadan bağış mağış kalmadı :D bugunde hastanede geçti gene kaanı nu seferde devlete yatırdık :D tobe yarabbim sanki çocuğu hastanalerde birer gün birer gün yatırıyoruz :D anamında benimde sinirler harap :D

kolay-para-kazanmak.jpg

Nurten yeter mı:)

Arkadaşlar iş buldummmmmmm xD
yaptığınız bağışlar için teşekkür ederimmmm :D :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri