Hayattan Soğudum

---> Hayattan Soğudum

kendine yapıyosun ne yapıyosan
zor anında yanında bile olmayan biri iiçin inan değmez ..
 
---> Hayattan Soğudum

aşklar genç yaşlarda daha mı deli dolu oluyor ne ahhh canım kardeşim umarım seçtiğin insan doğru insandır seni üzmez.. ALLAH yardımcın olsun sevenler ayrılmasın. :(
 
---> Hayattan Soğudum

Barıstık diyosun ama kardesim benden tavsiye uzak dur ;) bu yazdıklarından bile anlasılıyor onun seni senin sevdiginin yarısı kadar sevmedigi :) ilerde daha cok üzülürsün..
 
---> Hayattan Soğudum

haklısınız hiç birşey eskisi gibi olmuyor. ben ona değer verdiğim halde ondan aynısını alamamam üzüyor. hiç taktığı yok beni. üstüme 2 kişiyle çıkmış birisine ne diyebilirim ki ne yapsam boş düzelmez. Peki demekten baska bişey diyemem herhalde. neyse ya mutlu olsun o ben susunca merak edip nasılsın diye yazarsada cevap vermicem kendimi yıprattıgım yeter. tşk ettm tekrar herkese olmadı zorlamayım en iyisi ama unutamam sanırım ya böyle ne kadar devam edicek bi bilsem.
 
---> Hayattan Soğudum

Sen kendin söylüyorsun bak ". O İse Rahat Rahat Uyuyabiliyor " aşk karşılığı olduğu sürece güzeldir diğer türlü acı çektirir sanırım henuz çok gençsin
bu zamanlarda bu tür duygu yoğunlukların olması çok normal fakat çabuk toparlanmaya bakman lazım yoksa ileride çok pişman olucaksın bu kadar kendini üzdüğün için !!!

katılıyorum.
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
vozol
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst