---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? Kariyer
LaNéDLy qHz Bayan Üye 19 Haz 2010 #41 ---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? Kariyer
İnci 1907 Prenses 19 Haz 2010 #42 ---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? istediğim şehir , istediğim okul , istediğim bölüm , istediğim meslek , sevdiğim adam ve mutlu bi yuva
---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? istediğim şehir , istediğim okul , istediğim bölüm , istediğim meslek , sevdiğim adam ve mutlu bi yuva
cluee Bayan Üye 19 Haz 2010 #43 ---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? Fotoğrafçılıkla ilgili herşey Bilgi vs.
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 19 Haz 2010 #44 ---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? arabaaa xD
BravehearTs Kayıtlı Üye 21 Haz 2010 #45 ---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? aston martin
Tanıdık Birisi Bayan Üye 21 Haz 2010 #46 ---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? Şu anda İyi bir Üniversite..
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 27 Haz 2010 #47 ---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? oOooOoOoO
ParadokS Kayıtlı Üye 5 Ocak 2016 #48 ---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? Huzur, mutluluk ve sağlık.
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 5 Ocak 2016 #49 ---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? Çok para artık öyle bir çağ'da yaşıyoruzki yukardaki yazdığım varsa ; Sağlığın, mutluluğun, huzurun vs her istediğin oluyor
---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? Çok para artık öyle bir çağ'da yaşıyoruzki yukardaki yazdığım varsa ; Sağlığın, mutluluğun, huzurun vs her istediğin oluyor
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 5 Ocak 2016 #50 ---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? Mesleğimde en gzl yerde olmak
M Moreas Bayan Üye 16 Ocak 2016 #51 ---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? X... Şirketinde bir kadroda olmak
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 16 Ocak 2016 #52 ---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? Buuuuuuuu
Silencio Kayıtlı Üye 17 Ocak 2016 #53 ---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? Yönetmen olmak
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 18 Ocak 2016 #54 ---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? Gençliğimde sahip olsam iyi olur :vOGVq:
Earl Freyja Bayan Üye 21 Ocak 2016 #55 ---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? Hastanede çalışmak
-oZKan- Ceo Admin 21 Ocak 2016 #56 ---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? Cok şükür hepsine oldum .. - sağlıklı bir hayat sadece. Sanirim. iPhone 6'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi
---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? Cok şükür hepsine oldum .. - sağlıklı bir hayat sadece. Sanirim. iPhone 6'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sibel1 Bayan Üye 21 Ocak 2016 #57 ---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? Saglik her seyin basi tabiiiii.... sonrasinda Kpss kazanıp atanmak. Bir an önce meslegime başlamak istiyorum ve sevgilimle evlenmek istiyorum :kk:
---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? Saglik her seyin basi tabiiiii.... sonrasinda Kpss kazanıp atanmak. Bir an önce meslegime başlamak istiyorum ve sevgilimle evlenmek istiyorum :kk:
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 29 Ocak 2016 #58 ---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? istanbulda bir ev(kiralık da olsa olur amaç orda yaşamak) mabedden bir kombine bide arabam olsun
---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? istanbulda bir ev(kiralık da olsa olur amaç orda yaşamak) mabedden bir kombine bide arabam olsun
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 29 Ocak 2016 #59 ---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? Sağlık olsunda diğerleri illaki olur çok şükür bugünüme
---> Hayatta En Çok Sahip Olmak İstediğiniz Şey Nedir ? Sağlık olsunda diğerleri illaki olur çok şükür bugünüme