---> Hayatınızda Hiç Cüzdanınızı(çantanızı) Kaybettiniz Mi? cüzdan değil de para kaybettim
SinekValesi Kayıtlı Üye 28 Şub 2011 #21 ---> Hayatınızda Hiç Cüzdanınızı(çantanızı) Kaybettiniz Mi? cüzdan değil de para kaybettim
ELaSu Bayan Üye 28 Şub 2011 #22 ---> Hayatınızda Hiç Cüzdanınızı(çantanızı) Kaybettiniz Mi? Degerli esyalarimi genelde kaybetmem benim icin kiymetlidir ....
---> Hayatınızda Hiç Cüzdanınızı(çantanızı) Kaybettiniz Mi? Degerli esyalarimi genelde kaybetmem benim icin kiymetlidir ....
oquz1111 Kayıtlı Üye 3 Mar 2011 #23 ---> Hayatınızda Hiç Cüzdanınızı(çantanızı) Kaybettiniz Mi? hayırr. kaybetmedim kaybetmemde=) Büyük konuşmimde
---> Hayatınızda Hiç Cüzdanınızı(çantanızı) Kaybettiniz Mi? hayırr. kaybetmedim kaybetmemde=) Büyük konuşmimde
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 3 Mar 2011 #24 ---> Hayatınızda Hiç Cüzdanınızı(çantanızı) Kaybettiniz Mi? evet
Erva Bayan Üye 5 Mar 2011 #25 ---> Hayatınızda Hiç Cüzdanınızı(çantanızı) Kaybettiniz Mi? Kaybetmedim de çalındı.Sonra hırsız bir yere atmış,içindeki tel. noları sayesinde cüzdan tekrar bana geldi.Tabii içi boşalmış olarak..
---> Hayatınızda Hiç Cüzdanınızı(çantanızı) Kaybettiniz Mi? Kaybetmedim de çalındı.Sonra hırsız bir yere atmış,içindeki tel. noları sayesinde cüzdan tekrar bana geldi.Tabii içi boşalmış olarak..
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 18 Nis 2011 #26 ---> Hayatınızda Hiç Cüzdanınızı(çantanızı) Kaybettiniz Mi? Hiç kaybetmedim