---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? uykuu..:)
Kumtanesi Bayan Üye 3 Tem 2009 #121 ---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? uykuu..
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 5 Tem 2009 #122 ---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? Pc
LâL Bayan Üye 5 Tem 2009 #123 ---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? bilgisayar =)
H HIZMA Kayıtlı Üye 5 Tem 2009 #124 ---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? Sevmeyı Bılmeyene Sevmeyi ögreteceksın
H HIZMA Kayıtlı Üye 5 Tem 2009 #125 ---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? Bu Hayatta Bı Sevgılım Bı Allahım Vardı Ama Artık Kımse Kalmadı
---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? Bu Hayatta Bı Sevgılım Bı Allahım Vardı Ama Artık Kımse Kalmadı
H HIZMA Kayıtlı Üye 5 Tem 2009 #126 ---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? Içiyorsam Bi Sebebi Var Kahbe
H HIZMA Kayıtlı Üye 5 Tem 2009 #127 ---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? Alem Sanatcı Olmus Sokaklar Sahne Sevdıım Bı Kız Vardı Adı Olmus Bı Kahbe
---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? Alem Sanatcı Olmus Sokaklar Sahne Sevdıım Bı Kız Vardı Adı Olmus Bı Kahbe
H HIZMA Kayıtlı Üye 5 Tem 2009 #128 ---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? Bu Hayatta Bi Allahım Var
Salvo Kayıtlı Üye 5 Tem 2009 #129 ---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? Bi kere daha Flood atarsan gerekileni yaparım !
---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? Bi kere daha Flood atarsan gerekileni yaparım !
!!éDwarD!! Kayıtlı Üye 5 Tem 2009 #130 ---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? Düşünméékk...:2:
G Geleceğe Dönüş Kayıtlı Üye 5 Tem 2009 #131 ---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? bilgisaray
selişşş Bayan Üye 5 Tem 2009 #132 ---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? uykuya düşkün biri olaraktan uykua
|EsMeRSerSerY| Kayıtlı Üye 5 Tem 2009 #133 ---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? Hayatımda En Çok Futßola Zaman Harcadım..Karşılığınıda Aldım
---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? Hayatımda En Çok Futßola Zaman Harcadım..Karşılığınıda Aldım
B.Anaç Kayıtlı Üye 7 Tem 2009 #134 ---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? sanırım futbol ve pc
_GoDFaTHeR_ Banned 7 Tem 2009 #135 ---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? Uyku Yanlışla Düğünde Votka İçmişim Kola Diye 1 gün uyumuşum
---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? Uyku Yanlışla Düğünde Votka İçmişim Kola Diye 1 gün uyumuşum
HayaL&MasaL Bayan Üye 16 Tem 2009 #136 ---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? Bilgisayar
nerqs_54 Bayan Üye 18 Tem 2009 #138 ---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? Tam emin değiLim ama son yıLLarda en Çok makyaja ve saça zaman ayıRıyorum.
---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? Tam emin değiLim ama son yıLLarda en Çok makyaja ve saça zaman ayıRıyorum.
Deniz kızı Bayan Üye 20 Tem 2012 #139 ---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? Bilgisayar.
kayipruh Kayıtlı Üye 20 Tem 2012 #140 ---> Hayatınız boyunca en çok zaman ayırdığınız şey nedir? uyku