---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? Dengesiz
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 15 Nis 2012 #162 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? Dengesiz Alkolik
B By SerhaT Kayıtlı Üye 15 Nis 2012 #163 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? Kendime ne kadar hakaret etsem azdır öyle biri oldum yani..
---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? Kendime ne kadar hakaret etsem azdır öyle biri oldum yani..
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 15 Nis 2012 #164 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? yoğun
ParadokS Kayıtlı Üye 17 Nis 2012 #165 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? Durgun, Sakin, Kendi Halinde, Kimseye Karışmayan. Öyle nefes alan biri işte.
---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? Durgun, Sakin, Kendi Halinde, Kimseye Karışmayan. Öyle nefes alan biri işte.
'hayaL Bayan Üye 17 Nis 2012 #166 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? Bilmem ki nasıl biri yaptı beni hayat...
ashli Bayan Üye 17 Nis 2012 #167 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? Sinirli ve agresif bir tip oldum çıktım
Berry* Bayan Üye 17 Nis 2012 #168 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? Aşırı duygusal oldum, olup olmadık her şeye üzülüyorum. :S
---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? Aşırı duygusal oldum, olup olmadık her şeye üzülüyorum. :S
Josephine Bayan Üye 18 Nis 2012 #169 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? Hayat beni kahretsin ki son zamanlarda hep yorgun , kaygılı , sorumluluklarının altında ezilen biri yaptı.
---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? Hayat beni kahretsin ki son zamanlarda hep yorgun , kaygılı , sorumluluklarının altında ezilen biri yaptı.
A aferin Bayan Üye 18 Nis 2012 #170 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? saf ve düşüncesiz her söze karısan kötülük düşünmiyen biri oldum ve boş boş konuşan çocukça davranan biri oldum
---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? saf ve düşüncesiz her söze karısan kötülük düşünmiyen biri oldum ve boş boş konuşan çocukça davranan biri oldum
H ' hazel Bayan Üye 18 Nis 2012 #171 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? dalgın sanırım
D 'DiLek Bayan Üye 18 Nis 2012 #172 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? ' hazel' Alıntı: dalgın sanırım Genişletmek için tıkla ... .
---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? ' hazel' Alıntı: dalgın sanırım Genişletmek için tıkla ... .
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 18 Nis 2012 #174 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? Işsiz ev kızı
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 18 Nis 2012 #175 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? Meşgul , Stresli , Heyecanlı :R
parasite Kayıtlı Üye 18 Nis 2012 #176 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? çalışkan , yorgun ama mutlu ...
N ` nazLı .. Bayan Üye 23 Nis 2012 #177 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? mutsuz,durgun,düşünceli,sinirli
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 23 Nis 2012 #178 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? sinirli stresli
M Mastor Kayıtlı Üye 23 Nis 2012 #179 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? Aksi, nâlet...
'hayaL Bayan Üye 24 Nis 2012 #180 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? Asabii...hırrrrr