---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? hayal kırıklığına uğramış
H ' hazel Bayan Üye 3 Mar 2012 #61 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? hayal kırıklığına uğramış
H ' hazel Bayan Üye 6 Mar 2012 #63 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? tembel ve uykusuz
Ruhumuz Siyah Bayan Üye 6 Mar 2012 #66 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? Fazlasıyla sinirli ...
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 6 Mar 2012 #68 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? İLLegaLLiğe ..
tubahndn Bayan Üye 6 Mar 2012 #72 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? Empati yapabiliyorum..
Director23 Banned 6 Mar 2012 #73 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? Acımasız , Irkçı !
Esradeniz Bayan Üye 7 Mar 2012 #74 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? hımm..KeyifLi..
M Mastor Kayıtlı Üye 7 Mar 2012 #79 ---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? Son zamanlar da : Çekilmez bir adam oldum yine : uykusuz, aksi, nâlet. ( Nazım Hikmet Ran )
---> Hayat Seni Son Zamanlarda Nasıl Bir İnsan Yaptı? Son zamanlar da : Çekilmez bir adam oldum yine : uykusuz, aksi, nâlet. ( Nazım Hikmet Ran )