Hayat Seks ve İçkiden İbaret Değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buğra1

Kayıtlı Üye
Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç, "Hayat içkiden ibaret değildir. Hayat seksten de ibaret değildir. Bir kısım çağdaş düşünceye sahip olduklarını söyleyenler sadece içki ve seksle olaylara bakıyorlar. Çağdaşlığı içki kadehlerine aramak ve orda olmak isteyenlere ithaf olunur".

---> Hayat Seks ve İçkiden İbaret Değil

Bir sonraki konuşmada; 'hadi seksi bir kenara bırakalım' diye de ekledi :)

dogru demis tabikide.benim yine dicem sudur; insanlar kendi kararlarini kendileri veriyor. icme etme yapma diyemeyiz. herkes yaptiginin bedelini elbet birgun odicek vericek..

hayirlisi ;)

O şekilde düşüneni zaten çağdaştan saymıyoruz onlar başka

Demeden geçemedim belki içmiyorlardır ama diğerine en çok düşkün olanlar da dindar kesimdir bunu herkes biliyo xD

Yardimcininda başka bir şey demesi beklenemez bu konuda :D

Kendi çevremde gordklerime dayanarak söylüyorum malesefff artık hayat sadece bu iki seyden ibaret olmaya başladı..

seks yapmadan 3 çocuk nasıl olcak?
içki olmadan evde 1 kadın 3 çocuğa nasıl katlanılcak ? :) -

Ayakta alkışlıyorum Bülent Arınç'ı :) Ama bizim milletimiz kulak asmaz ki doğru söyleyene :)
Demeden geçemedim belki içmiyorlardır ama diğerine en çok düşkün olanlar da dindar kesimdir bunu herkes biliyo xD
Kimsenin ne yaptığını bilemeyiz Aslım önyargılı olmamak lazım :)
seks yapmadan 3 çocuk nasıl olcak?
içki olmadan evde 1 kadın 3 çocuğa nasıl katlanılcak ? :) -
Seksten kastı zina arkadaşım.Adam insanlara evlendiğiniz kadına dokunmayın mı diyor :) Helal olana adam neden laf atsın dimi :)

80 küsür yaşında, bu yaşına kadar ağzına tek damla içki değdirmeyerek 5 tane çocuk büyüten anneannemi sana örnek olarak gösteririm :)

Ayakta alkışlıyorum Bülent Arınç'ı :) Ama bizim milletimiz kulak asmaz ki doğru söyleyene :)
Seksten kastı zina arkadaşım.Adam insanlara evlendiğiniz kadına dokunmayın mı diyor :) Helal olana adam neden laf atsın dimi :)

80 küsür yaşında, bu yaşına kadar ağzına tek damla içki değdirmeyerek 5 tane çocuk büyüten anneannemi sana örnek olarak gösteririm :)

Sonuna Kadar Katılıyorum.

Aynısını Gandi Cıkıp Söyleseydi

Sesleri Çıkmazdı.

Hatta İçkiyi Karıyı Kızı Bile Bırakırlardı.

Zina suç değildir. Bunu artık anlayın lütfen. Hangi devirde yaşıyoruz? Ben evlenip yaşıyosam, evlilik dışı ilişki yaşıyosam kime ne? 2002 de zina suç olmaktan çıktı zaten. Adet gelenek görenek falan sayma şimdi bana. Avrupa özentiliği ile de alakası yok. Biraz gelişmek derler bunada...

İçkiyi yasaklamak için ellerinden geleni yapıyolar. Tamam illede herkes içsin demiyorum. Ama 24 yaş sınırı abartı. Ne demek ya ben 18 yaşında olcam yetişkin olmuşum artık ama içki alamıcam. Ayrıca uyulmuyo ki o kurala. Sigara da içki de satılıyo çocuklara. Kim kontrol edicek ki ?

Sonuna Kadar Katılıyorum.

Aynısını Gandi Cıkıp Söyleseydi

Sesleri Çıkmazdı.

Hatta İçkiyi Karıyı Kızı Bile Bırakırlardı.

Hiç sanmıyorum.
Ahmet Kayanın mezarına gittiği halde eleştiri almıştı fazlasıyla hemde.
Böyle bişey söyleseydi zaten CHP yi ikinci sefer baraj altına taşırdı bu millet.
Ben bir CHP li olarak CHP ye inat harem kurardım. Bin tane Hürremim olurdu. Birde üzüm bağı alıp şarap üretirdim :)

Zina suç değildir. Bunu artık anlayın lütfen. Hangi devirde yaşıyoruz? Ben evlenip yaşıyosam, evlilik dışı ilişki yaşıyosam kime ne? 2002 de zina suç olmaktan çıktı zaten. Adet gelenek görenek falan sayma şimdi bana. Avrupa özentiliği ile de alakası yok. Biraz gelişmek derler bunada...

İçkiyi yasaklamak için ellerinden geleni yapıyolar. Tamam illede herkes içsin demiyorum. Ama 24 yaş sınırı abartı. Ne demek ya ben 18 yaşında olcam yetişkin olmuşum artık ama içki alamıcam. Ayrıca uyulmuyo ki o kurala. Sigara da içki de satılıyo çocuklara. Kim kontrol edicek ki ?
Şüphesiz Allah, adaleti, iyiliği akrabalara yardım etmeyi emreder; hayasızlığı, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt verir.

Zina ve içki ile gelişeceksen her gün geneleve yanında bir kasa votkalarla git gelişimini daha çabuk tamamlarsın.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden başlatılan ’AKP’ye içiyoruz’ kampanyası kapsamında örgütlenen vatandaşlar, Türkiye'nin çeşitli noktalarında bir araya gelerek, yeni yapılan düzenleme ile alkol satışına sınırlama getirilmesini içki içerek protesto etti.

17950_8124_30012011_2.jpg

17950_4242_30012011_14.jpg

17950_4242_30012011_11.jpg

17950_4242_30012011_4.jpg

17950_4242_30012011_3.jpg

17950_4242_30012011_1.jpg

Yapmayın Allah aşkına kalkıp hala CHPyi savunanlara akıl erdiremiyorum

Adam zinadan günahtan bahsediyo tabi bunu kalkıpta alevi bir insana anlatmak ne kadar mantıklı şüphe ederim eminimki bu prostestolar İstanbul ve İzmirde yapılmıştır
Abi anlamıyorum nasıl bir zihniyete sahipsiniz

Zina günah değildir diyen bir insana diyecek lafım yok zaten

Orada kasdettiği zina olsaydı, bir dahaki konuşmasında 'seksi bir kenara bırakalım' diyemezdi. Kastedilen zina falan değil

AKP'ye olan kininiz nedir bunu sormak istiyorum başta çok merak ediyorum CHP gelse nolcak Türkiye kurtulucakmı ?

Hayır aynı hiçbri farklılığı yok bu konuyu neden açtın Buğra AKPye olan kininden değilmi

O kadar nefret duyuyosunuzki biyerden birşey çıksında laf sokalım çamur atalım diye

Türkiye'nin gündeminde olan konu bu. Açmamak abes kaçardı

Burada çamur atılan siz değil bizleriz. Hayatımız seks ve içkiden ibaret gösteriliyor

Zina suç değildir.

Kur'anı Kerimde yasaklanmış herşey suçtur.

Zinaya yaklaşmayın. Çünkü o, son derece çirkin bir iştir ve çok kötü bir yoldur

Zina eden erkek ancak, zina eden veya Allah'a ortak koşan bir kadınla evlenir. Zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya Allah'a ortak koşan bir erkek evlenir. Bu mü'minlere haram kılınmıştır.

Bunlarıda inkar edicek kadar küçük düşme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri