---> Hayat bir msn olsaydi napardiniz...? Durmadan Titreşim Yollarım
sEmih Kayıtlı Üye 4 Haz 2009 #21 ---> Hayat bir msn olsaydi napardiniz...? Durmadan Titreşim Yollarım
^shékér kıs^ Bayan Üye 4 Haz 2009 #24 ---> Hayat bir msn olsaydi napardiniz...? Hayatımdaki bazı kisileri silerim veya engellerim
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 4 Haz 2009 #26 ---> Hayat bir msn olsaydi napardiniz...? Cevrimdısı takılırım
qZßeßqM Bayan Üye 5 Haz 2009 #28 ---> Hayat bir msn olsaydi napardiniz...? ßen Söyle Yaparım : Hepsini Engeller Silerim
G Geleceğe Dönüş Kayıtlı Üye 9 Haz 2009 #30 ---> Hayat bir msn olsaydi napardiniz...? direk çıkardım alt köşeden
m@vis Bayan Üye 9 Haz 2009 #31 ---> Hayat bir msn olsaydi napardiniz...? hayatıma sürekli yeni kişiler eklerdim...
sup3r1s1 Bayan Üye 11 Haz 2009 #32 ---> Hayat bir msn olsaydi napardiniz...? Hayatımdaki bazı kisileri silerim veya engellerim
DiReNiS Bayan Üye 14 Haz 2009 #33 ---> Hayat bir msn olsaydi napardiniz...? Oturumu kapatmak isterdim...Ama hayır,hayır,hayır yaaa.. Çevrimdışı takılayım...
---> Hayat bir msn olsaydi napardiniz...? Oturumu kapatmak isterdim...Ama hayır,hayır,hayır yaaa.. Çevrimdışı takılayım...
bLacK_ Kayıtlı Üye 15 Haz 2009 #34 ---> Hayat bir msn olsaydi napardiniz...? meşgule alır kafa dinlerdim
ZeNa Bayan Üye 15 Haz 2009 #35 ---> Hayat bir msn olsaydi napardiniz...? Cevrimdısı takılırım aslında herşey iletilerm gbi anlık olurdu
---> Hayat bir msn olsaydi napardiniz...? Cevrimdısı takılırım aslında herşey iletilerm gbi anlık olurdu
A AtaKa'n Banned 15 Haz 2009 #36 ---> Hayat bir msn olsaydi napardiniz...? Hayatımdaki bazı kisileri silerim veya engellerim
gizem_123 Bayan Üye 15 Haz 2009 #37 ---> Hayat bir msn olsaydi napardiniz...? hayatımda bazı kişileri silerim ya da engellerim
SeydaK Bayan Üye 15 Haz 2009 #38 ---> Hayat bir msn olsaydi napardiniz...? herkese titreşim yollardım...