---> Hayalİnİzdekİ Meslek? oyuncu :2:
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 9 Ağu 2009 #85 ---> Hayalİnİzdekİ Meslek? Gazetecilik
UpSs KraLiçe Bayan Üye 9 Ağu 2009 #86 ---> Hayalİnİzdekİ Meslek? Eczacı yada poLis oLmak istiyorum BeLki Subayda oLabiLir
UpSs KraLiçe Bayan Üye 9 Ağu 2009 #88 ---> Hayalİnİzdekİ Meslek? AA PoLismisin ne güzeL ßaßamda poLis
raşa Bayan Üye 9 Ağu 2009 #89 ---> Hayalİnİzdekİ Meslek? gerçekte..DOKTOR ama askeriyede subay olarak..hayallerimi süsleyense usta bi gitar viritüözü olmak
---> Hayalİnİzdekİ Meslek? gerçekte..DOKTOR ama askeriyede subay olarak..hayallerimi süsleyense usta bi gitar viritüözü olmak
-_Daisy GirL_- Bayan Üye 9 Ağu 2009 #91 ---> Hayalİnİzdekİ Meslek? Allah'ım Eczacı olayım ßaşka birşey istemiyorum senden..
DiReNiS Bayan Üye 10 Ağu 2009 #92 ---> Hayalİnİzdekİ Meslek? Hemşireliğe sürükledi rüzgar... Lakin isterdim senarist veya yönetmen olmak.
---> Hayalİnİzdekİ Meslek? Hemşireliğe sürükledi rüzgar... Lakin isterdim senarist veya yönetmen olmak.
*eGe İnCiSi* Bayan Üye 10 Ağu 2009 #93 ---> Hayalİnİzdekİ Meslek? hayalimde baba mesleği eczacılık vardı ama işte... bilgisayar mühendisi olcaz
---> Hayalİnİzdekİ Meslek? hayalimde baba mesleği eczacılık vardı ama işte... bilgisayar mühendisi olcaz
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 10 Ağu 2009 #95 ---> Hayalİnİzdekİ Meslek? virüs92' Alıntı: çöpçülük Genişletmek için tıkla ... hahaha futboLcu