---> hayaliniz nedir? Polis olmak.
mavikalem34 Kayıtlı Üye 10 Tem 2012 #22 ---> hayaliniz nedir? Benim hayalim bazı insanlara katkıda bulunmak.
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 10 Tem 2012 #24 ---> hayaliniz nedir? Hayal kurucak biri daha girmedi hayatıma Reklamlardan sonra film
quLDeniz Bayan Üye 10 Tem 2012 #25 ---> hayaliniz nedir? Babamı sağLıkLı görmek sapasağLam ve KPSS Dicemde çaLışsanda çaLışmasan da zor gißi yine kopya söyLentiLeri doLaşıo Herşeyin hayırLısı
---> hayaliniz nedir? Babamı sağLıkLı görmek sapasağLam ve KPSS Dicemde çaLışsanda çaLışmasan da zor gißi yine kopya söyLentiLeri doLaşıo Herşeyin hayırLısı
refLorsa Kayıtlı Üye 10 Tem 2012 #27 ---> hayaliniz nedir? ~ meRve ~' Alıntı: Polis olmak. Genişletmek için tıkla ... deneme.. boşwer
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 11 Tem 2012 #31 ---> hayaliniz nedir? Adana'dan mutlu bir şekilde ayrılmak.
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Tem 2012 #32 ---> hayaliniz nedir? İyi üniversite olsun gerisi benden. Birde çevremdekiler mutlu olsun istiyorum .
---> hayaliniz nedir? İyi üniversite olsun gerisi benden. Birde çevremdekiler mutlu olsun istiyorum .
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 11 Tem 2012 #34 ---> hayaliniz nedir? ya benim cok ucuk kacık hayallerim vardır en makul olanı söyliym super guclerim varmıs bazı insanlar fark ediyo ve ölduruluyorum xD
---> hayaliniz nedir? ya benim cok ucuk kacık hayallerim vardır en makul olanı söyliym super guclerim varmıs bazı insanlar fark ediyo ve ölduruluyorum xD
refLorsa Kayıtlı Üye 15 Tem 2012 #38 ---> hayaliniz nedir? hayaLimmii burda qüzel bi yer biLiyorum deyip de hep beraber boquLma tehLikesi geçiren we qeçirten ***** arkadaşLarımdan kurtuLmak
---> hayaliniz nedir? hayaLimmii burda qüzel bi yer biLiyorum deyip de hep beraber boquLma tehLikesi geçiren we qeçirten ***** arkadaşLarımdan kurtuLmak
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 16 Tem 2012 #40 ---> hayaliniz nedir? Ben bu kadar eminken,sonunda hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.