'hayaL Doğum Günün Kutlu Olsun & 01-01-1981

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> 'hayaL Doğum Günün Kutlu Olsun & 01-01-1981

Dogum gunun kutlu nice saglikli mutlu sevdiklerinizlen beraber nice uzun yillar temeni ediyorum dogum gununuz kutlu olsun yigit abi boyle guzel organizasyon yapmanizda guzel olmus senide tebrik ederim yigit abi
Teşekkür ederim çok sagolun
.

Nice huzurlu, sağlıklı, mutlu yıllara.
Yuvandan hiç biri eksik olmasın bereketi ile dolsun taşsın,
evladın ve eşinle birlikte inşaallah :love3:

dogum.png

forumdasyaspastaresimle.gif

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]
Parti harika :eda: Çok incesin abiciğim :love3: ellerine sağlık.

.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Dogum gunun kutlu olsun ablam nıce mutlu yaşlara seviliyorsun cok :)
Teşekkür edderim canım sizde seviliyorsunuz )
Dogum günün kutlu olsun Ablacim :)

Ablacigim.jpg
Teşekkür ederim canım )
Ne güzel bir tarihte doğmuşsun Melek
İyiki doğmuşsun İyiki tanıdık
Yeni yaşın kutlu olsun
Ailenle birlikte nice uzun yıllar görürsün inşallah,
içinden geçen dileklerinin kabul olması dileğimle.

♥ :love3:♥​

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] eline sağlık herşey mükemmel olmuş. Bizden çok sana düşerdi bu güzel konu hakkınıda vermişsin
güzel yüreğine sağlık :eda:​

biri ben biri [MENTION=156426]Elsa[/MENTION] biri [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]

Teşekkür ederim bitanem sagolasın bende seni iyi ki tanıdım iyiki varsın....şarkılar harika )

Teşekkür ederim
doğum günün kutlu olsun melek abla, nice mutlu senelere.. :)
Teşekkür ederim ) hep birlikte inşallah

dogum günün kutlu olsun ablacım ve daha nice yıllara :)
Teşekkürler canım sagolasın )

Forumun En Güzel Kızıyla Dans Etmek Hoş Tabiki :kopkop:

Neyse Doğum Günün Kutlu Olsun

Eşinle Hep Mutlu Olun, Allah Bozmasın.

Yeni Yaşın Öncelikle Sağlık Ve Mutluluk Getirir İnşallah.

İyiki Doğdun.

Ay sen bu sayfada kalmışsın Semih alıntı yapmamışım) Teşekkür ederim Yeni yıl hepimize saglık mutluluk ve huzur getirsin inşallah...özelliklede sana gerçek bir aşk getirsinn aminnn)

Ay sen bu sayfada kalmışsın Semih alıntı yapmamışım) Teşekkür ederim Yeni yıl hepimize saglık mutluluk ve huzur getirsin inşallah...özelliklede sana gerçek bir aşk getirsinn aminnn)

Hakkımızda Hayırlısı Hep.

Teşekkür Ederim :)

9xmsk.gif

hayattan bütün beklentilerinizin gerçekleşmesi dilegiyle iyiki dogdunuz iyiki varsınız iyiki sizi tanıdım aileniz ve sevdiklerinizle saglıklı mutlu bir ömür diliyorum dogum gününüz kutlu olsun sizi çok seviyorum

9xmsk.gif

hayattan bütün beklentilerinizin gerçekleşmesi dilegiyle iyiki dogdunuz iyiki varsınız iyiki sizi tanıdım aileniz ve sevdiklerinizle saglıklı mutlu bir ömür diliyorum dogum gününüz kutlu olsun sizi çok seviyorum

Teşekkür ederim bende iyiki sizi tanıdım sagolasın

Evet bende [MENTION=4428]sEmih[/MENTION]'e katılıyorum forumun en güzel kizisini kapmış )
Ve Elsa'nin elbisesi ve ikisinin dans edişi çok hoşuma gitti...[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] kontrolü eline almiş gibi dansta..,kimi yerde sEmih'i geri itiyor kimi yerde kendisine çekiyor Resmen Dans ediyor sEmih'le O)o)

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]

Ablam benim, dün yaşıyor muydum bilmiyorum)) Gördüm doğum gününü ama bulanıktı heryer, dedim ablam bana kızmaz ben kutlarım. Allah seni eşine, çocuklarına sevdiğin tüm herkese bağışlasın inşallah. Yeni yaşın en başta SAĞLIK, daha sonra mutluluk ve huzur getirir dilerim ki. Böyle bir günde doğmak çok mükemmel olsa gerek, ki böyle bir mükemmeliğide ancak sen yaşayabilirdin zaten. Seni seviyorum, nice güzel nice bizli senelere :R

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION] [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]

Forumun en güzel kızı yaptığınız için teşekkür ederim ama ifşa etmeyelim yinede ))

Çok güzel bir konu olmuş açıkça sölemek gerekirse :D
İyiki doğmuşsun da seni tanımışız güzel günler dilerim @'hayaL
:love3::love3::love3:

Doğum Günün Kutlu Olsun Ablam.
Sevdiklerinle birlikte daha nice yaşlara inşallah. :R

Kutlu,mutlu,umutlu yaşlaraa :)
Teşekkür ederim)

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]

Ablam benim, dün yaşıyor muydum bilmiyorum)) Gördüm doğum gününü ama bulanıktı heryer, dedim ablam bana kızmaz ben kutlarım. Allah seni eşine, çocuklarına sevdiğin tüm herkese bağışlasın inşallah. Yeni yaşın en başta SAĞLIK, daha sonra mutluluk ve huzur getirir dilerim ki. Böyle bir günde doğmak çok mükemmel olsa gerek, ki böyle bir mükemmeliğide ancak sen yaşayabilirdin zaten. Seni seviyorum, nice güzel nice bizli senelere :R
Neden neyin vardı ki dün ? )
Teşekkür ederim canım hep birlikte huzurlu saglıklı mutlu nice yıllar görelim inşallah..Evet çok güzel bir günde dünyaya gelmişim hem yeni bir yılın başlangıcı hemde Mekke'nin fethi...) Bu kadar güzellik benim gibi bir insana fazla

Çok güzel bir konu olmuş açıkça sölemek gerekirse :D
İyiki doğmuşsun da seni tanımışız güzel günler dilerim @'hayaL
:love3::love3::love3:

Teşekkür ederim Aslıcım Bende sizleri iyi ki tanımışım )

dogummmm günün kutluu olsunnn hanımablaa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri