'hayaL Doğum Günün Kutlu Olsun & 01-01-1981

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yigitbircan

Banned
Yıl 1981 Seksenli yılların başı ve yeni bir yılın ilk günü birinci günü ocak 1 bugün.

Eski bir yılı geride bırakıp yeni bir yıla merhaba dediğimizin ilk saatler ilerliyor yavaş yavaş..,
bir filmin ağır çekim gösterimdeki yavaşlıkta geçmiyor saatler bir kadın için...

Evet bir kadın var bu saatlerde tarifi imkansiz acıların izleri var yüzünde ama yinede içinde yine tarifi imkansiz bir sevinç var...
Evet o kadın hamile bir kadın karnında yavrusu onun dünyaya Merhaba diyeceği son anlarını yaşıyor ellerini karnına koymuş
birşeyler mırıldanıyor yavrusuna dilinin döndüğünce...

Sabırsız bir bebek bu belliki sıkılmış darlanmış o küçücük dünyasına sığmıyor ona kocaman bir dünya lazim sanki..,
annesine gelir ayak vermediği acı kalmamış...
Evet artık onun sabırsızlandığı dünyaya gelme zamanı gelmiş herkez onu bekler haldeyken..

Bir ses Bir çığlık yankılanıyor ıngavv ıngavv diye daha ağlamasını bilmiyor çirkin şey nasıl ağlanır bilmiyor sadece ses çıkartmış olmak için
saçma sapan sesler çıkartıyor o minicik ağzından...

Ama o ses kadınıyla erkeğiyle her insan evladının duymak isteyeceği bir ses onu bekliyen herkes heycanla birbirine sarılıyor çığlıklar atılıyor
yüzlerde bir tebessüm bir tatlı gülüş.

Evet beklenen O MeLek artık hiç bilmediği bir dünyaya gözlerini açtı;

Merhaba MeLek'im Hoş geldin Dünyana İyki Doğdun

İşte biz her sene bu günü MeLek Sultan'ın dogum günü olarak kutlariz

Doğum Günün Kutlu Olsun
MeLek'im
İyki Doğdun İyki Varsın

Üfle Bakim Mumlara

Haydi Buyrun Dansa

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] & [MENTION=153486]Altmis Bir[/MENTION]

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] & [MENTION=17366]Buğra[/MENTION]
[MENTION=153273]Amor[/MENTION] & [MENTION=152507]Stinko[/MENTION]
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] & [MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=157575]She`[/MENTION] & [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION]
[MENTION=158167]LIYA[/MENTION] & [MENTION=158500]prens34[/MENTION]
[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] & [MENTION=154515]parasite[/MENTION]
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] & [MENTION=156354]Herodot[/MENTION]
[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] & [MENTION=4428]sEmih[/MENTION]

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] & [MENTION=157694]kaff[/MENTION]

Kendi iç dünyanda kendinle..,Dünyana aldığın onlarca seni sevenlerle Ve Dünyanı Dünyasinla birleştirdiğin Eşinle birlikte yaşamının her anında
insaAllah birlikte olacağın Yavrularınla Rabbül Âlemin'in sana verdiği Ömr-ü Hayat'ına Mutluluklar.., Sevgiler.., Başarılar.., Saglık.., Sihhat ve Bol İbadetler diliyorum Rabbimden...Amin....

Son düzenleme:
---> 'hayaL Doğum Günün Kutlu Olsun & 01-01-1981

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]

:) Süper Olmuş Bunlarda Benden

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] o kadar beklemiştim ilk kutlayan ben olayım diye :R

Ailenle , Sevdiklerinle ve Seni Sevenlerle ; Mutlu , Huzurlu , Sağlıklı , Uzun Bir Ömür Diliyorum Senin İçin Allah’tan..

Nice Mutlu Mutlu Yaşlara .. İyi ki Doğdun . İyi ki varsın . İyi ki Bizimlesin

Seni Gerçekten Çok Seviyoruz ..

birthdayih6.jpg

2dbkwtg.jpg
2dbkwtg.jpg
2dbkwtg.jpg
2dbkwtg.jpg

Sevgili Çok Değerli Melek Ablam

Bizler birgün arkadaşlık ve dostlukla tanıştık.Bunların ne anlama geldiğini o koskoca ben kavramıyla dolu hayatımızda gerekli olup olmadığını düşünmeye başladık.Sonra şu merak ve gelişme arzumuzun etkisiyle sorgulamaya başladık bu kavramları.Arkadaş nedir dedik, döndük kendi aramızda neler yapıyoruz incelemeye başladık.Baktık çevremizden bazılarıyla daha çok vakit geçirir olduk,ona anlattıklarımızı diğer insanoğluyla paylaşmaz olduk.Ne zaman canı sıkılsa yardımına koşar olduk.Çevremizden bunu anlayamayanlar tabiki oldu ,neden bunu yapıyorlar dediler kendilerine anlayamadıkları,paylaşmayı yardımlaşmayı bilmeden sadece saat tüketmek menfaattir. Öğrenmediler zaten öğrenmeyecekler.Onlar kiç kimseye uzun süre emek vermediler ve yalnızlıklarından şikayetçi olmayı öğrendiler.

Biz çok iyi anlaşanlarsa arkadaşlığımızı ilerletme çabasına girdik, Artık herşeyi beraber yapar yapmasakta paylaşır olduk olanları.Gün geldi yeni bir kavram oluştuğunu farkettik aramızda ve merak ettik bu yeni kavram nedir diye.Düşünmeye başladık ,baktık artık birbirimizin hayatlarının içindeydik. Görmediğimiz zaman endişelenir olduk korkuya kapılıp bir an evvel nasıl ulaşırım diye telaşlandık.Sonra anladık ki bu yeni kavram dostluktur.

Evet hepimiz huzur aramaktayız.Etrafına huzur saçan, gözlerinin içi gülen insanlar, olsun istiyoruz yanı başımızda, hani şu eskilerin tabiriyle, öyle arkadaşlar dostlar arıyoruz ki, ömrümüze ömür katsın! Bak canım bir yıl daha bitti, sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor.Dileğim bu yıl dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Doğum gününde çok kişiden doğumgünü mesajı aldın, ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı çünkü tümüyle sevgiden ve dostluktan oluşmuş birşey bu. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Şimdi bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve ümidini koskoca bir yıl boyunca hiç yitirme!

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin bunu unutma aramıza mesafeler, saatler yollar dahi girse, bir gün beni göremesen de bil ki yanındayım... Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin.

Doğum Günün Kutlu Olsun Ablam :love3:

2wn1x6t.jpg
2wn1x6t.jpg
2wn1x6t.jpg
2wn1x6t.jpg

Doğum Günü Şarkın :cy(19):

Bunlarda Doğum Günü Hediyen :)

2012-taki-modelleri.jpg

Son düzenleme:

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] hızlı olan kazanirmış )

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] Teşekkür ederim biliyordum bu fırsatı kimseye bırakmayacagını) iyiki varsın iyiki yanımdasın ve ben seni çok seviyorum...Teşekkür ederim))

Ayşegülcüm sanada teşekkür ederim güzel sözlerin için çok degerlisin...eine sagolasın canım sende en az ablan kadar degerlisin)

yigit insan bi dans şeysi koyardı bi dans teklif edeydin bari hıhh ))

Ablamm benimmm nice hayırlı senelere İnşallah :) Yüzündeki gülücük hiç eksik olmasın ablam :)

Melekcim dogum gununu en icten dileklerimle kutlarim. Yukardakileri gordukten sonra boyle kutlamaya utandimda ama bilirsin icimden geldigi davranirim yazarimm. :)

Yeni yilin ve yeni yasinin sana guzellikler getirmesini dilerim. ALLah iki cihandada mesut etsin hersey gonlunce olsun hersey. Iyiki dogmus iyiki burdasin. dogum gunun kutlu ve mutlu olsun.

Bişi dil sana az bile imkanlar dahilinde anca bu kadar oluyor veya benim elimden bu kadari geliyor...

Ne dans şeysi iki kişiyle dans ediyorsun onlardan bana sira gelmes...genc onlar sabaha kadar birakmazlar seni onlar...ben uyuklar kalirim o saate kadar...

Ablamm benimmm nice hayırlı senelere İnşallah :) Yüzündeki gülücük hiç eksik olmasın ablam :)
Teşekkür ederim ablası sagol)

Melekcim dogum gununu en icten dileklerimle kutlarim. Yukardakileri gordukten sonra boyle kutlamaya utandimda ama bilirsin icimden geldigi davranirim yazarimm. :)

Yeni yilin ve yeni yasinin sana guzellikler getirmesini dilerim. ALLah iki cihandada mesut etsin hersey gonlunce olsun hersey. Iyiki dogmus iyiki burdasin. dogum gunun kutlu ve mutlu olsun.
Teşekkür ederim yeşilcim içinden geldigi gibi olman güzel zaten )
Bişi dil sana az bile imkanlar dahilinde anca bu kadar oluyor veya benim elimden bu kadari geliyor...

Ne dans şeysi iki kişiyle dans ediyorsun onlardan bana sira gelmes...genc onlar sabaha kadar birakmazlar seni onlar...ben uyuklar kalirim o saate kadar...

biliyorum canım seninlede bi dans edeydik iyiydi ihtiyarda olsan hadi bu dans sana lütfettim )

Senin kardeşleriin bence iclerinden otur oturdugun yere moruk...bu gece hayaL abla bizimle sen git ilerde bayıl diyorlardır...

Mutlu nice yaşlara ablacım :) Allah uzun hayırlı ömür nasip etsin inşallah :) İyi ki varsın

Doğum Günün Kutlu Olsun
MeLek
İyki Doğdun İyki Varsın

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] Emeğine sağlık düşler forum tarihinin en güzel kutlaması olmuş. :)

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] Adaşım Mutlu yıllar her yılın diğerinden mutlu geçsin Seni ÇOK seviyoruz. :R

Ablacım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklık uzun ömürler dilerim sana :)

nice senelere ablacım.yüzünden gülücükler , kalbinden mutluluklar hiç eksik olmasın ... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri